sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 03.05.2023

İtalya Serie A Ligi’nin 33. hafta karşılaşmalarını, kupon olarak hazırladık. 3 Mayıs Çarşamba akşamında kazanmanız dileğiyle.

Stuttgart – Frankfurt: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; 3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan Almanya DFB Kupası Yarı Final mücadelesinde, Stuttgart ile Frankfurt karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Mercedes-Benz Arena ev sahipliği yapıyor. Almanya Bundesliga’da kümede kalma mücadelesi devam eden Stuttgart, Almanya DFB Kupası’nda ise final için mücadele ediyor. Sebastian Hoeness’in göreve gelişiyle birlikte, ligdeki etkisini arttırmayı başaran ev sahibi, son 4 haftadan 8 puan topladı. Son olarak hafta sonu iç sahada Mönchengladbach’ı konuk eden Stuttgart, 2-1’lik galibiyetle birlikte, bitime 4 hafta düşme potasının üzerinde kalmaya devam etti. Averaj farkıyla düşme hattından uzak kalmayı başaran Stuttgart, son 4 hafta lig kaderini belirleyecek maçlara çıkacak. Almanya DFB Kupası’nda sırasıyla Dynamo Dresden, Arminia Bielefeld, Paderborn ve Nürnberg’i mağlup etmeyi başaran Stuttgart, bu kez ligde diş geçiremediği Franfkurt ile karşı karşıya gelecek. Frankfurt, Almanya Bundesliga’da galibiyete hasret kaldı. Son 9 haftanın tamamında puan kaybeden Oliver Glasner’in öğrencileri, Avrupa hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Şampiyonlar Ligi’ne vedasının ardından bir daha toparlanmayı başaramayan ve ligde son 4 haftaya hedefsiz giren Frankfurt, rotasını tamamen Almanya DFB Kupası’na çevirdi. Yarı finalist olarak Stuttgart deplasmanına konuk olacak olan Frankfurt, ligde yaşadığı zor günlere kupa galibiyetiyle son vermek istiyor. Avrupa için tek şansı kupa zaferi olan Frankfurt, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Almanya Bundesliga’da küme düşmeme mücadelesi veren Stuttgart ve 9 maçtır kazanamayan Frankfurt, DFB Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Yarı final eşleşmesinde galibiyeti hedefleyen iki takımında, mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Brest – Nantes: MS 1, 1.97 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; Brest sahasında Nantes’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’de 33. hafta heyecanı devam ederken, mücadelesi 3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Brest, konuk olduğu Ajaccio deplasmanından golsüz beraberlikle dönmeyi başarırken, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı. Eric Serge Roy’un göreve gelişiyle birlikte ligde kalma umutlarını arttıran ve kolay kolay mağlubiyete yer vermeyen Brest, son 5 haftayı 3 beraberlik, 2 galibiyetle geride bıraktı. İç sahada 2 haftadır kazanan Brest, deplasmanda ise son 3 maçından 1’er puanla ayrıldı. Düşme hattının üzerinde yer alan Nantes ile puan farkını kapatan ev sahibi, sadece averaj farkıyla düşme hattında yer alıyor. Ajaccio deplasmanında daha iyi bir futbol ortaya koysa da, bir türlü fırsatları değerlendiremeyen Brest’in, son 3 maçında 2.5 gol barajı aşılmadı. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes, son 9 haftayı puan kayıpları içerisinde geçirdi. Son 9 haftadan 5 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bırakan Nantes, Fransa Kupası’nda ise finali kaybetti. Hafta sonu son şampiyon olarak Toulouse karşısına çıkan Antoine Kombouare’nin öğrencileri 5-1’lik hezimetle toparlanmayı başaramadı. Fransa Ligue 1’de küme düşme hattının en büyük adayları arasında yer alan konuk ekip, Brest’in sadece averaj farkıyla üzerinde. Son 5 haftaya girilirken, küme düşme hattının üzerinde kalmak için kazanmaktan başka şansları yok. Fransa Ligue 1’de kümede kalma mücadelesi veren Brest ve Nantes, bitime 5 hafta kala karşı karşıya gelecek. Evinde 2 haftadır kazanan, son 5 haftada ise mağlubiyete yer vermeyen Brest, en yakın rakibi Nantes’i mağlup etmeyi başaracaktır.

Monza – Roma: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 2.05 (intobet) ; 3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Monza ile Roma karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nin 32. haftasında Spezia deplasmanına konuk olan Monza, Patrick Ciurria ve Carlos Augusto’nun golleriyle kazandı. Evine 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Monza, 3 haftadır üst üste aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk kez mücadele etmesine karşın, ilk 32 haftada sürpriz sonuçlara imza atmayı başaran Raffaele Palladino’nun öğrencileri, son 6 haftaya girilirken 10. sırada yer alıyor. Düşme tehlikesini tamamen atlatan ev sahibi, artık üst sıralar için mücadele edecek. Son 3 haftada İnter, Fiorentina ve Spezia karşısında kritik galibiyetlere imza atan Monza, çok formda ve moralli. Roma üst üste puan kayıpları yaşadı. Jose Mourinho ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nden yarı final biletiyle dönerken, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta derbilerden galibiyet çıkaramadı. Üst üste 3 galibiyete imza atan Roma, seriyi Atalanta deplasmanında 3-1’lik mağlubiyetle kaybederken, geçtiğimiz hafta ise Milan ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Bitime 6 hafta kala 6. sıraya kadar gerileyen Roma, Şampiyonlar Ligi hedefinden uzaklaşıyor. Derbi fikstüründe aradığı galibiyeti bulamayan Roma, bu kez Monza deplasmanında galibiyet arayacak. Hala ligin iddialı takımları arasında yer alan konuk ekip, sezonun ilk yarısında rakibini 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Taraf bahsinin güç odluğu bu zorlu mücadelede, iki takımda son haftalarda hücum performanslarıyla dikkat çekti. Yükselişteki Monza ile toparlanmak isteyen Roma’nın, zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.55

intobet Bahis Oranı: 8.07