İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Napoli İddaa Tahmini 04.05.2023

Udinese evinde Napoli‘yi ağırlayacak. İtalya Serie A Ligi‘nin 33. hafta mücadelesi, 4 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

intobet, Udinese galibiyetine 4.65, beraberliğe 3.70, Napoli galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.96, beraberliğe 3.27, konuk ekibe ise 1.56 oran veriyor.

Udinese Evinde 6 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun sonuna doğru yaklaşılırken, küme düşme hattından uzak kalmayı başaran Udinese, rehavete kapıldı. Son 5 haftanın 4’ünde puan kaybı yaşayan Andrea Sottil’in öğrencileri, bu süreçte sadece küme düşme hattındaki Cremonese’ye karşı iç sahada galip gelmeyi başarabildi. Geri kalan 4 haftada 3 yenilgi, 1 beraberlik alan ev sahibi, kalesinde gördüğü 9 gole karşılık ise rakip filelere 5 gol gönderdi. 42 puanda kalarak 13. sıraya kadar gerileyen Udinese, küme düşme hattının 15 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Maç kazanmakta zorlansalar da, iç sahada 6 haftadır mağlup olmadıklarını belirtelim. Lideri evinde ağırlayacak olan Udinese, seriyi galibiyetle taçlandırmak istiyor.

Napoli Şampiyonluğa Çok Yakın

İtalya Serie A Ligi’nin 32. haftasında taraftarı önüne şampiyonluk için çıkan Napoli, Salernitana engeline takıldı ve şampiyonluğu bir hafta daha erteledi. İç sahada rakibine müthiş bir baskı kuran Luciano Spalletti’nin öğrencileri, Mathias Olivera’nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, dakikalar 84. gösterdiğinde Dia’nın müthiş golüyle galibiyeti kaçırdılar. Son 6 haftadan 1 galibiyet çıkarması halinde 33 yıllık şampiyonluk hasretine son verecek olan Napoli, bu hafta Udinese deplasmanında galibiyet arayacak. Salernitana karşısında yaşanan puan kaybına rağmen, Napoli hala Serie A Ligi’nin en iyi futbolunu sergilemeye devam ediyor.

Udinese – Napoli Maç Bilgileri

Udinese – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese’de bu hafta Gerard Deulofeu, Simone Pafundi, Isaac Success ve Enzo Ebosse’nin sakatlıkları devam ediyor. Napoli’de ise Matteo Politano ve Mario Rui’nin sakatlıkları bulunuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Sandi Lovric, Sandi Lovric, Florian Thauvin, Walace, Jaka Bijol, Beto, IIlija Nestorovski.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Juan Jesus, Hirving Lozano, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Victor Osimhen.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, bu hafta Udinese deplasmanında kazanması halinde, 33 yıl sonra şampiyonluğunu ilan edecek. Napoli bitime 6 hafta kala kazanarak, erken bir şampiyonluk bu sezonki başarısın taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.56

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda 90 dakika sonunda 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Napoli’ye deplasmanda şampiyonluğunu ilan etmek için 1 puan yeterli oldu. İtalya Serie A Ligi’nde 33 yıllık hasrete son veren Napoli evine şampiyon dönüyor.