İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Manchester United İddaa Tahmini 04.05.2023

İngiltere Premier Lig’de Perşembe günü tek maç var. Brighton evinde, Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Brighton Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Brighton kazanır 2.02, beraberlik 3.85, Manchester United kazanır ise 3.65 olarak açıklanmış.

Brighton’da Avrupa Umutları Sürüyor

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Wolverhampton’ı konuk ettiler ve rakibini 6-0 ile geçtiler. Deniz Undav, attığı 2 golle dikkat çekti. Brighton’ın Premier Lig’de Avrupa umutları da devam ediyor. 7. Sıradaki Aston Villa’nın sadece 2 puan gerisindeler ve rakibine nazaran 3 maçları esksik. Bu hafta Manchester United’ı konuk edecek Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Adam Lallana’nın sakatlıkları sürüyor.

Manchester United 5 Maçtır Kaybetmiyor

Manchester United, Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da Aston Villa’yı konuk eden Manchester United, rakibini Bruno Fernandes’in golüyle 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Son 5 maçta sadece Tottenham karşısında puan kaybeden Erik ten Hag’ın ekibi 4. Sıradaki yerini koruyor. Bu hafta ise AMEX’de Brighton deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez ve Alejandro Garnacho’nun sakatlıkları devam ediyor.

Brighton – Manchester United Maç Bilgileri

Brighton – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Adam Lallana’nın sakatlıkları sürüyor. Manchester United’da Lisandro Martinez ve Alejandro Garnacho’nun sakatlıkları devam ediyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Aaron Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Diogo Dalot, Christian Eriksen, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Wout Weghorst

İddaa Tahmini

Brighton, Premier Lig’de geçen hafta farklı bir galibiyet aldı. AMEX’de konuk ettikleri Wolverhampton’ı 6-0 mağlup etmeyi başardılar. Farklı bir galibiyet alan Brighton’da moraller yerinde. Manchester United’da geçen haftayı 3 puan ile kapattı. Old Trafford’da konuk ettikleri Aston Villa’yı 1-0 mağlup ettiler. Premier Lig’de 4. Sıradaki yerini koruyorlar. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda kolay skor üretiyor. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir maç olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, altın değerinde bir 3 puan aldı. Mac Allister’ın penaltı golüyle 1-0 kazandılar ve ilk 4 umutlarını devam ettirdiler.