İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Chelsea İddaa Tahmini 06.05.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Chelsea deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Bournemouth ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bournemouth kazanır 3.50, beraberlik 3.60, Chelsea kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış. 

Bournemouth Farklı Kazandı 

Bournemouth, Premier Lig’de geçtğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet daha aldı. Vitality’de konuk ettikleri Leeds United’ı 4 golle geçmeyi başardılar. Son dönemde aldığı galibiyetler ile dikkat çekmeyi başaran Bournemouth’un artık kümede kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Gary O’Neil’ın öğrencileri Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet almıştı. Düşme hattı ile aradaki puan farkını da 9’a çıkarttılar. Bu hafta sonu ise Chelsea karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da Hemed Traore, Ryan Fredericks ve Marcus Tavernier’ın sakatlıkları sürüyor. 

Chelsea Yokları Oynuyor 

Chelsea, Premier Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta içi Emirates’de Arsenal’ın konuğu olan Chelsea, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynaddığı son 7 maçtan da galibiyet çıkartamayan Chelsea’nin üst üste 4 maçtır mağlup olduğunu da belirtelim. Bu hafta sonu ise Vitality’de Bournemouth karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Chelsea’de Armando Broja, Reece James, Mason Mount ve Marc Cucurella sakat olan isimler. 

Bournemouth – Chelsea Maç Bilgileri

Bournemouth – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Hemed Traore, Ryan Fredericks ve Marcus Tavernier’ın sakatlıkları sürüyor. Chelsea’de Armando Broja, Reece James, Mason Mount ve Marc Cucurella sakat olan isimler. 

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Cesar Azpilicueta, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mateo Kovacic, Noni Madueke, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

İddaa Tahmini

Chelsea’de işler yolunda gitmiyor. Hafta içi Emirates’de Arsenal karşısında da 3-1 kaybeden Chelsea, Premier Lig’de son 4 maçından da puan alamadı. 12. Sıraya kadar gerileyen Maviler, son 7 maçından ise galibiyet çıkartamadı. Bournemouth ise büyük ihtimalle ligde kalacak gibi. Düşme hattı ile puan farkı 9’a çıktı. Geçen hafta sonu Leeds United’ı 4-1 ile geçtiler. Son 5 maçta 4 galibiyet ile dikkat çekiyorlar. Vitality’de goller konuşuyor. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi gollü bir maç oldu. Chelsea, Frank Lampard yönetiminde ilk galibiyetini aldı. Bournemouth deplasmanında 3-1 kazandılar.