İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Brentford İddaa Tahmini 06.05.2023

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Brentford deplasmanda, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 19.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Liverpool ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.52, beraberlik 4.85, Brentford kazanır ise 6.10 olarak açıklanmış.

Liverpool’da Şampiyonlar Ligi Umutları

Liverpool, Premier Lig’de galibiyet serisini 5 maça çıkarttı. Geçtiğimiz hafta için Anfield’da Fulham’ı konuk eden Jurgen Klopp’un ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Liverpool’a galibiyeti getiren gol ise Mohamed Salah’dan geldi. Üst üste 5 maçtır kazanan Jurgen Kloop’un ekibi Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettiriyor. 4. Sıradaki Manchester United ile puan farkını 4’e düşürdüler ama Manchester United’ın maçları eksik. Bu hafta ise Anfield’da Brentford’u konuk edecek Liverpool’da Roberto Firmino, Naby Keita, Thiago Alcantara ve Stefan Bajcetic sakat olan isimler.

Brentford Sürpriz Peşinde

Brentford, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Nottingham Forest’ı konuk eden Brentford, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini son 10 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta da fire vermeyen Brentford, bu hafta Liverpool deplasmanında da 3 puan arayacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Brentford, 3-1 kazanmıştı. Maç öncesinde Brentford’da Thomas Strakosha, Pontus Jansson ve Kristoffer Ajer sakat olan isimler.

Liverpool – Brentford Maç Bilgileri

Liverpool – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Roberto Firmino, Naby Keita, Thiago Alcantara ve Stefan Bajcetic sakat olan isimler. Brentford’da Thomas Strakosha, Pontus Jansson ve Kristoffer Ajer sakat olan isimler.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson,Curtis Jones, Diogo Jota, Cody Gakpo, Mohamed Salah

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Livepool, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi Anfield’a Fulham’ı konuk eden Liverpool, rakibini tek golle 1-0 mağlup etti. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kazanan Liverpool’da moraller yerinde. Brentford ise önce Chelsea’yi ardından ise Nottingham Forest’ı mağlup etmeyi başardı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 2-1 ile geçtiler. Liverpool maçın favorisi. Anfield’da oynadıkları son 3 maçı da kazandılar. Kloop’un ekibinden yine galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool galibiyet serisini devam ettirdi. Anfield’da konuk ettikleri Brentford’u 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.