Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Beşiktaş İddaa Tahmini 06.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Antalyaspor evinde, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Antalyaspor ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Antalyaspor galibiyetinin 3.72, beraberlik tercihinin 3.72, Beşiktaş galibiyetinin ise 2.07 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Beşiktaş galibiyetine özel oran ile Bets10 sitesinde 10.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Antalyaspor Tek Golle Kazandı

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Antalyaspor, rakibini tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Puanını 36’ya yükselten Kırmızı Beyazlılar, Giresunspor’un mağlup olduğu haftayı 3 puan ile geçerek puan farkını 9’a çıkarttı. Derin bir nefes Nuri Şahin’in öğrencileri bu hafta ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Antalyaspor’da Luyindama kadroda yok. Admir Mehmedi ve Fedor Kudryashov ise sakat olan isimler.

Beşiktaş’tan 3 Puan

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da derbide Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Rakibini 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 ile geçmeyi başaran Şenol Güneş’in öğrencileri, 3. Sıradaki yerini korudu ve şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Süper Lig’de oynadığı so 10 maçta 26 puan toplayan ve kaybetmeyen Siyah Beyazlılar, bu hafta sonu ise Antalyaspor’un konuğu olacak. Beşiktaş eğer bugün kazanırsa, maç fazlasıyla 2. Sıraya yükselecek. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları sürüyor.

Antalyaspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Antalyaspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Luyindama kadroda yok. Admir Mehmedi ve Fedor Kudryashov ise sakat olan isimler. Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları sürüyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Ufuk Akyol, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Omar Colley, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ta moraller yerinde. Geçen hafta sonu Vodafone Park’da konuk ettiği lider Galatasaray’ı 3-1 mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Lider Galatasaray ile puan farkını 5’e indirdiler. Süper Lig’de aylardır mağubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanında da maçın favorisi. Antalyaspor ise geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanında tek golle kazandı ve 3 puanı kaptı. Süper Lig’de düşme hattının 9 puan üzerindeler. Beşiktaş’ın kazanması gereken bir maç. Antalyapsor deplasmanında 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.80

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş 3 golle kazandı. Antalyaspor deplasmanında 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazanarak şampiyonluk umutlarını devam ettirdiler.