Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Alanyaspor Bahis Tahmini 06.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de iç sahada namağlup yoluna devam eden Adana Demirspor evinde, Alanyaspor’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Adana Demirspor ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Adana Demirspor kazanır 1.59, beraberlik 4.89, Alanyaspor kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış. 

Adana Demirspor İç Sahada Kaybetmiyor

Adana Demirspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay olarak geçmişti. Bir önceki hafta ise Kayserispor karşısında 5-3 kazanmayı başardılar. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan Adana Demirspor’da moraller yerinde. Üstelik bu sezon Adana Demirspor’un Süper Lig’de iç sahada maç kaybetmediğini de belirtelim. Bu hafta sonu ise Alanyaspor ile karşı karşıya gelecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Adana Demirspor’da Babajide Akintola’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Alanyaspor Orta Sıralarda

Alanyaspor, Süper Lig’de kalmayı garantiledi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Ümraniyespor’u konuk eden Akdeniz ekibi, sahadan tek golle 1-0 galip ayrıldı. Ahmed Hassan’ın attığı golle 3 puanı alan Alanyaspor, Süper Lig’de düşme hattının 11 puan üzerine çıktı. Orta sıralarda yer alan Alanyaspor, yeni hocası Ömer Erdoğan yönetiminde çıktığı ilk maçtan da 3 puan ile ayrılmış oldu. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da Ahmed Hassan ile Alanyaspor’un yollarını ayırdığını belirtelim.

Adana Demirspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Babajide Akintola’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Alanyaspor’da Ahmed Hassan ile Alanyaspor’un yollarını ayırdığını belirtelim.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Joher Rassoul Jure Balkovec, Zou Feddal, Arnaud Lusamba, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Efecan Karaca, Zinadine Ferhat, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, Süper Lig’de geçen haftayı bay geçti. Son haftalarda ise üst üste galibiyetler alıyorlar. Son 4 maçını kazanan Montella’nın ekibinde moraller yerinde. Alanyaspor ise yeni hocası Ömer Erdoğan yöetimindeki ilk maçında Ümraniyepsor’u 1-0 mağlup etti. Süper Lig’de iyice rahatladılar. Adana Demirspor’un bu sezon iç sahada mağlubiyeti yok. Taraftarı önünde iyi sonuçalr alıyorlar. Alanyaspor karşısında da kazanarak galibiyet serisini 5 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.59

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor galibiyet serisini devam ettirdi. Alanyaspor’u 4-2 ile geçen Montella’nın ekibi Süper Lig’de üst üste 5. galibiyetini aldı.