İddaa Tahminleri ve Analizleri

Real Madrid Osasuna İddaa Tahmini 06.05.2023

İspanya Kral Kupası final maçında, Real Madrid ile Osasuna kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 23.00’de Tivibu Spor kanalından takip edebilirsiniz.

Real Madrid Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Real Madrid kazanır 1.36, beraberlik 5.30, Osasuna kazanır ise 8.40 olarak açıklanmış.

Real Madrid Favori Taraf

Real Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta içi beklenmedik bir kayıp daha yaşadı. Aneota’da Real Sociedad’a konuk oldular ve mücadeleyi 2-0 kaybettiler. Vinicius Junior ve Karim Benzema’nın yokluğunda varlık gösteremeyen Real Madrid, La Liga’da 3. Sıraya geriledi. Bu hafta sonu ise Kral Kupası finalinde Osasuna ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Madrid, en azından sezonu Kral Kupası ile taçlandırmak istiyor. Maç öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı sürüyor.

Osasuna Lidere Kaybetti

Osasuna, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Camp Nou’da lider Barcelona’ya konuk olan Osasuna, 85. Dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu. Bu hafta sonu ise Kral Kupası finalinde Real Madrid ile karşı karşıya gelecekler. Yarı finalde Athletic Bilbao’yu elemeyi başaran Osasuna, Real Madrid karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Osasuna’da David Garcia ve Darko Brasanac sakat olan isimler.

Real Madrid – Osasuna Maç Bilgileri

Real Madrid – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico de Sevilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı sürüyor. Osasuna’da David Garcia ve Darko Brasanac sakat olan isimler.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, David Alaba, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

Osasuna'nın ilk 11'i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Moncayola, Lucas Torro, Moi Gomez, Abdessamad Ezzalzouli, Ruben Pena, Ezequiel Avila

İddaa Tahmini

Real Madrid, hafta içi La Liga’da şok bir yenilgi daha aldı. Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’a 2-0 kaybettiler. Artık La Liga’ya havlu attılar diyebiliriz. Kral Kupası’nda yarı finalde Barcelona’yı eleyen Real Madrid, finalde Osasuna ile karşılaşacak. Osasuna ise La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. Geçen hafta Barcelona’ya deplasmanda 1-0 kaybettiler. Kral Kupası’nda yarı finalde Athletic Bilbao’yu eleyen Osasuna’nın bu kez işi çok zor. Real Madrid kazanır ve Kral Kupası’nın şampiyonu olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, Kral Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı. Osasuna’yı 2-1 mağlup ettiler ve şampiyon oldular.