sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.04.2023

Almanya Bundesliga’da son 4 haftaya girilirken, 5 Mayıs Cuma akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Bayer Leverkusen – Köln: MS 1, *** (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; 5 Mayıs Cuma akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga 31. hafta mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Köln karşı karşıya gelecek. Saat 21:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanına konuk olan Bayer Leverkusen, evine golsüz beraberlikle döndü. Liderin en yakın takipçisine deplasmanda geçit vermeyen Xabi Alonso’nun öğrencileri, ligde tam 9 haftadır mağlubiyete yer vermezken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 5 maçtır kaybetmiyor. İki kulvarda birden harika bir performans grafiği yakalayan Leverkusen, sezonun son haftalarına formda ve moralli giriyor. Son 9 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlikle çıkmayı başaran ev sahibi, bitime 4 hafta 6. sırada yer alıyor. Ev sahibi bu hafta Köln karşısında seriyi sürdürmek ve ligdeki konumunu korumak istiyor. Geçtiğimiz hafta Freiburg’u sahasında konuk eden Köln, 4 haftalık yenilmezlik serisini 1-0’lık mağlubiyetle kaybederken, bitime 4 hafta kala Avrupa hayallerine veda etti. 4 haftalık fikstürde Augsburg ve Hoffenheim’ı deplasmanda mağlup etmeyi başaran konuk ekip, iç sahada ise son 3 maçından 2 puan çıkarabildi. 35 puanla ligin 11. sırasında yer alan Steffen Baumgart ve öğrencileri, son 4 haftada prestij mücadelesi verecek. Deplasman galibiyetlerine Bayer Leverkusen karşısında devam etmek isteyen Köln, sezonun ilk yarısı rakibine iç sahada diş geçiremedi ve evinde 2-1’lik skorla mağlup oldu. Hedefsiz kalan konuk ekip, galibiyet adına güven vermiyor. Almanya Bundesliga’da son haftaların en formda takımları arasında yer ala Bayer Leverkusen, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’nin yarı finalisti. Ev sahibi etkisini Köln karşısında galibiyetle sürdürecek ve taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Mainz 05 – Schalke 04: 2.5 ÜST, *** (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da son 4 haftaya girilirken, 5 Mayıs Cuma akşamında, Mainz 05 ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek. tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:30. Mainz 05 cephesinde 10 maçlık yenilmezlik serisi Wolfsburg deplasmanında 3-0’lık mağlubiyetle son buldu. Son 10 haftaya 6 galibiyet, 4 beraberlikle damga vurmayı başaran Bo Svensson’un öğrencileri, üst üste 10 maçta da skor üretmeyi başardı. Wolfsburg deplasmanında henüz 4. dakikada 1-0 geriye düşen ev sahibi, erken golün ardından bir daha toparlanamadı. İlk yarı 3-0’lık skorla sona ererken, ikinci yarıda ise skor değişmedi. Son 4 haftaya girilirken, 6. sıra ile arasında 3 puan bulunan Mainz 05, Avrupa hedefini geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyete rağmen, devam ettirmeyi başarıyor. Uzun süre sonra ilk hatasını yapan ev sahibi, kısa sürede toparlanmak istiyor. Almanya Bundesliga’nın 30. haftasında Werder Bremen’i sahasında ağırlayan Schalke 04, 1-0 geriden gelerek Sepp van den Berg ve Dominick Drexler’in bitime 9 dakika kala attığı 2 golle galibiyete uzandı. Ligde kalmak adına hayati bir galibiyete imza atan Schalke 04, bitime 4 hafta kala düşme hattıyla arasındaki puan farkını 1’de tutmayı başardı. Taraftarı önünde 2’de 2 yapmayı başaran konuk ekip, deplasmanda ise puan kayıplarına devam ediyor. Thomas Reis ve öğrencilerinin ligde kalma savaşı son 4 haftada devam ederken, hata yapma lüksleri kalmadı. Sezonun ilk yarısında Mainz 05’i iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekibin, yeniden galibiyete ihtiyacı var. Kritik mücadelede iki takımda galip gelerek, ligdeki umutlarını korumak istiyor. Avrupa hedefindeki Mainz 05 ve kümede kalma savaşı veren Schalke 04’ün, mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: ***

Bets10 Bahis Oranı: 16.6