Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Köln Maç Tahmini 05.04.2023

5 Mayıs Cuma akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga 31. hafta mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Köln karşı karşıya gelecek. Saat 21:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

BayArena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.66, beraberliğe 4.26, Köln galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda.

Bayer Leverkusen Çok Formda

Geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanına konuk olan Bayer Leverkusen, evine golsüz beraberlikle döndü. Liderin en yakın takipçisine deplasmanda geçit vermeyen Xabi Alonso’nun öğrencileri, ligde tam 9 haftadır mağlubiyete yer vermezken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 5 maçtır kaybetmiyor. İki kulvarda birden harika bir performans grafiği yakalayan Leverkusen, sezonun son haftalarına formda ve moralli giriyor. Son 9 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlikle çıkmayı başaran ev sahibi, bitime 4 hafta 6. sırada yer alıyor. Ev sahibi bu hafta Köln karşısında seriyi sürdürmek ve ligdeki konumunu korumak istiyor.

Köln Hedefsiz Kaldı

Geçtiğimiz hafta Freiburg’u sahasında konuk eden Köln, 4 haftalık yenilmezlik serisini 1-0’lık mağlubiyetle kaybederken, bitime 4 hafta kala Avrupa hayallerine veda etti. 4 haftalık fikstürde Augsburg ve Hoffenheim’ı deplasmanda mağlup etmeyi başaran konuk ekip, iç sahada ise son 3 maçından 2 puan çıkarabildi. 35 puanla ligin 11. sırasında yer alan Steffen Baumgart ve öğrencileri, son 4 haftada prestij mücadelesi verecek. Deplasman galibiyetlerine Bayer Leverkusen karşısında devam etmek isteyen Köln, sezonun ilk yarısı rakibine iç sahada diş geçiremedi ve evinde 2-1’lik skorla mağlup oldu. Hedefsiz kalan konuk ekip, galibiyet adına güven vermiyor.

Bayer Leverkusen – Köln Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de bu hafta Lunev ve Schick’in sakatlıkları devam ediyor. Köln’de ise Andersson, Dietz ve Mark Uth’un sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Davie Selke, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son haftaların en formda takımları arasında yer ala Bayer Leverkusen, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’nin yarı finalisti. Ev sahibi etkisini Köln karşısında galibiyetle sürdürecek ve taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Davie Selke’nin golleri deplasmanda Köln’ü galibiyete taşıdı. Bayer Leverkusen ise iç sahada mağlubiyete razı gelirken, ev sahibinde tam 14 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.