sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.05.2023

Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi’nde, 12 Mayıs Cuma akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Lens – Reims: MS 1, 1.37 (iddaa) – 1.55 (Bets10); Fransa Ligue 1 sahnesinde son 4 haftaya giriliyor. 12 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maçta, Lens ile Reims karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1. Fransa Ligue 1’de ilk 34 haftanın en iyi savunma performansını sergileyen Lens, aynı zamanda ligin en az mağlup olan takımları arasında yer alırken, bitime 4 hafta kala zirve takibini bırakmadı. Lider ile arasında 6 puan fark bulunan Franck Haise’nin öğrencileri, 3 haftadır üst üste galibiyetlerle takibi bırakmadı. Geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Marsilya’yı sahasında konuk eden Lens, en yakın rakibini 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, 2. sırayı ele geçirdi. Son 4 haftaya şampiyonluk umutlarıyla giren Lens, bu hafta ise sahasında Reims’i konuk edecek. Umutlarını korumak için kazanmaktan başka şansı olmayan Lens, hem sezon genelinde hem de son haftalarda sergilediği performans grafiğiyle, güven vermeyi başardı. Reims puan kayıplarına taraftarı önünde son verdi. İç sahada Lille’i konuk eden William Still’in öğrencileri, 4 haftalık galibiyet hasretine 1-0’lık skorla son verdi. Göreve William Still’in gelişinin ardından, 19 maçlık yenilmezlik serisiyle lig tarihine geçmeyi başaran Reims, son haftalardaki düşüşe kısa sürede çare bulmayı başardı. 50 puanla 10. sırada yer alan konuk ekip, son haftalarda sakatlıklarla boğuşuyor. Karşılaşma öncesi kadrosunda 6 sakat isim bulunan Reims, liderin en yakın takipçisine karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Lens’i iç sahada konuk ettiler ve mücadele 2-1’lik mağlubiyetle sona erdi. Sakatlıklarla boğuşan konuk ekibin, deplasmanda işi oldukça zor. Fransa Ligue 1’de zirvenin en yakın takipçisi olarak puan farkının açılmasını engelleyen Lens, son 4 haftaya 6 puan farkla giriyor. Takibini sürdüren ve 3 haftadır kazanan ev sahibi, galibiyetlerine Reims karşısında devam edecektir.

Lazio – Lecce: H0, 3.04 (iddaa) – 3.19 (Bets10); S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 12 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lazio ile Lecce karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Milan derbisine çıkan Lazio, lider Napoli’nin en yakın takipçisi olarak çıktığı maçtan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Derbi karnesiyle sınıfta kaldıklarını söyleyebiliriz. İlk yarı 2-0’lık Milan üstünlüğüyle geçilirken, Sarri’nin öğrencileri devre arasına kadar sahada hiçbir varlık gösteremedi. İkinci yarıda da pozisyon bulmakta zorlanan Lazio, skoru değiştiremedi. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan ev sahibi, son 4 haftanın 3’ünde mağlup olurken, sadece iç sahada ağırladığı Sassuolo karşısında 2-0’lık skorla kazanabildi. Son 4 haftaya girilirken, 2. sıradaki yerini Juventus’a kaptıran Lazio, son 4 haftada yerini geri almak istiyor. Lecce cephesinde kabus devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Hellas Verona’ya kaybeden Lecce, son 12 haftada 10. yenilgisini yaşarken, ligin son 4 haftasına düşme hattının 4 puan üzerinde girmek zorunda kaldı. En yakın rakibi Hellas Verona karşısında 90 dakika boyunca pozisyon üretmekte zorlanan Marco Baroni’nin öğrencileri, uzun süredir puan avantajına rağmen küme düşme tehlikesini atlatmayı başaramadı. Son haftaların en zayıf performans grafiklerinden birini ortaya koyan Lecce, bu hafta Lazio deplasmanında galibiyet arayacak. Üst sıralarda sıralama sürekli değişirken, adım adım düşme potasına yaklaşan Lecce’nin işi oldukça zor. Bir tarafta kaybettiği 2. sırayı geri almak isteyen Lazio, diğer tarafta ise kümede kalma mücadelesi veren Lecce var. Ligin kaderini değiştirecek zorlu mücadelede, Lazio’nun zorlanmasına karşın, rakibini mağlup edeceğini düşünüyorum.

Köln – Hertha Berlin: H0, 1.61 (iddaa) – 10.00 (Bets10); 12 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Köln, Davie Selke’nin golleriyle galibiyete uzanırken, rakibinin 9 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başardı ve bitime 3 hafta kala ligde kalmayı garantiledi. İlk yarıda karşılıklı goller atılırken, henüz 14. dakikada öne geçmeyi başaran ve skor üstünlüğünü sadece 14 dakika koruyabilen Köln, beraberlik golünün ardından 8 dakika içerisinde rakibine cevap vermeyi başardı ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. 31 hafta sonunda 9. galibiyetini alan ev sahibi, düşme hattıyla puan farkını 10’a kadar çıkarmayı başarırken, matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi. Son haftalarda yükselişe geçen Steffen Baumgart’ın öğrencileri, son 6 haftada sadece Freiburg’a kaybederken, geri kalan 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Stuttgart karşısında 2-1’lik galibiyete imza atan Hertha Berlin, ligde kalma umutlarını son 3 haftaya taşımayı başardı. Kader maçında hata yapmayan konuk ekip, yeni hocası Pal Dardai önderliğinde, 2 hafta sonra ilk galibiyetini aldı. Bitime 3 hafta kala düşme hattının üzeriyle puan farkını 5’e kadar indirmeyi başaran Hertha Berlin’in, ligde kalmak için son 3 hafta kazanmaktan başka şansı yok. 31 haftadan 6 galibiyet, 7 beraberlikle 25 puan toplamayı başaran ve hala ligin en alt sırasında yer alan Hertha Berlin, bu hafta Köln deplasmanında puan kaybetmesi halinde, küme düşebilir. Konuk ekibin kazanmaktan başka şansı yok. Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini atlatan Köln, iç sahada ligin en zayıf halkası Hertha Berlin’i konuk edecek. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Köln, iç saha avantajıyla Hertha Berlin karşısında da galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.70

Bets10 Bahis Oranı: 49.44