Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Reims İddaa Tahmini 12.05.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 4 haftaya giriliyor. 12 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maçta, Lens ile Reims karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1.

Bollaert-Delelis Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Lens galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.40, Reims galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda.

Lens Yakın Takipte

Fransa Ligue 1’de ilk 34 haftanın en iyi savunma performansını sergileyen Lens, aynı zamanda ligin en az mağlup olan takımları arasında yer alırken, bitime 4 hafta kala zirve takibini bırakmadı. Lider ile arasında 6 puan fark bulunan Franck Haise’nin öğrencileri, 3 haftadır üst üste galibiyetlerle takibi bırakmadı. Geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Marsilya’yı sahasında konuk eden Lens, en yakın rakibini 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, 2. sırayı ele geçirdi. Son 4 haftaya şampiyonluk umutlarıyla giren Lens, bu hafta ise sahasında Reims’i konuk edecek. Umutlarını korumak için kazanmaktan başka şansı olmayan Lens, hem sezon genelinde hem de son haftalarda sergilediği performans grafiğiyle, güven vermeyi başardı.

Reims Sakatlıklarla Boğuşuyor

Reims puan kayıplarına taraftarı önünde son verdi. İç sahada Lille’i konuk eden William Still’in öğrencileri, 4 haftalık galibiyet hasretine 1-0’lık skorla son verdi. Göreve William Still’in gelişinin ardından, 19 maçlık yenilmezlik serisiyle lig tarihine geçmeyi başaran Reims, son haftalardaki düşüşe kısa sürede çare bulmayı başardı. 50 puanla 10. sırada yer alan konuk ekip, son haftalarda sakatlıklarla boğuşuyor. Karşılaşma öncesi kadrosunda 6 sakat isim bulunan Reims, liderin en yakın takipçisine karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Lens’i iç sahada konuk ettiler ve mücadele 2-1’lik mağlubiyetle sona erdi. Sakatlıklarla boğuşan konuk ekibin, deplasmanda işi oldukça zor.

Lens – Reims Maç Bilgileri

Lens – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Wesley Said ve Jimmy Cabot’un sakatlıkları devam ediyor. Rems cephesinde ise Mitchell van Bergen, Arber Zeneli, Noah Holm, Florent Duparchy, Nicolas Penneteau ve Myziane Maolida’nın sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Angelo Fulgini, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, De Smet, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Marshall Munetsi, Kamory Doumbia, Quentin Merlin, Alexis Flips.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirvenin en yakın takipçisi olarak puan farkının açılmasını engelleyen Lens, son 4 haftaya 6 puan farkla giriyor. Takibini sürdüren ve 3 haftadır kazanan ev sahibi, galibiyetlerine Reims karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens evinde Przemyslaw Frankowski ve Seko Fofana’nın golleriyle kazandı. Ev sahibi henüz 19. dakikada 10 kişi kalmasına ve 1-0 geriye düşmesine rağmen, geri dönmeyi başardı ve iç sahada Reims’i mağlup etti. Kazananları tebrik ederiz.