İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Lecce Maç Tahmini 12.05.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 12 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lazio ile Lecce karşı karşıya gelecek.

intobet, Lazio galibiyetine 1.72, beraberliğe 3.70, Lecce galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.29, 2.5 Alt 1.62 oran kazandırıyor.

Lazio Yerini Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Milan derbisine çıkan Lazio, lider Napoli’nin en yakın takipçisi olarak çıktığı maçtan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Derbi karnesiyle sınıfta kaldıklarını söyleyebiliriz. İlk yarı 2-0’lık Milan üstünlüğüyle geçilirken, Sarri’nin öğrencileri devre arasına kadar sahada hiçbir varlık gösteremedi. İkinci yarıda da pozisyon bulmakta zorlanan Lazio, skoru değiştiremedi. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan ev sahibi, son 4 haftanın 3’ünde mağlup olurken, sadece iç sahada ağırladığı Sassuolo karşısında 2-0’lık skorla kazanabildi. Son 4 haftaya girilirken, 2. sıradaki yerini Juventus’a kaptıran Lazio, son 4 haftada yerini geri almak istiyor.

Lecce’de Kabus Devam Ediyor

Lecce cephesinde kabus devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Hellas Verona’ya kaybeden Lecce, son 12 haftada 10. yenilgisini yaşarken, ligin son 4 haftasına düşme hattının 4 puan üzerinde girmek zorunda kaldı. En yakın rakibi Hellas Verona karşısında 90 dakika boyunca pozisyon üretmekte zorlanan Marco Baroni’nin öğrencileri, uzun süredir puan avantajına rağmen küme düşme tehlikesini atlatmayı başaramadı. Son haftaların en zayıf performans grafiklerinden birini ortaya koyan Lecce, bu hafta Lazio deplasmanında galibiyet arayacak. Üst sıralarda sıralama sürekli değişirken, adım adım düşme potasına yaklaşan Lecce’nin işi oldukça zor.

Lazio – Lecce Maç Bilgileri

Lazio – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Danilo Cataldi, Luka Romero ve Matias Vecino’nun sakatlıkları devam ediyor. Lecce cephesinde karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Nicolo Casale, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Pedro.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Lorenzo Colombo.

İddaa Tahmini

Bir tarafta kaybettiği 2. sırayı geri almak isteyen Lazio, diğer tarafta ise kümede kalma mücadelesi veren Lecce var. Ligin kaderini değiştirecek zorlu mücadelede, Lazio’nun zorlanmasına karşın, rakibini mağlup edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: H0, Oran 3.04

intobet Oranı: H0, Oran 3.19

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio taraftarı önünde mağlubiyetten zor kurtuldu. Ev sahibi Lecce karşısında 2 kez geriye düşerken, mağlubiyetten attığı son dakika golüyle kurtulabildi. Mücadelede taraflar 1’re puanı bölüştü.