Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Hertha Berlin İddaa Tahmini 12.05.2023

12 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Bets10, Köln galibiyetine 1.87, beraberliğe 3.74, Hertha Berlin galibiyetine ise 4.18 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oranlarda, Köln galibiyetine 10.00 oran kazanma fırsatı verilmiş.

Köln Ligde Kalmayı Başardı

Geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Köln, Davie Selke’nin golleriyle galibiyete uzanırken, rakibinin 9 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başardı ve bitime 3 hafta kala ligde kalmayı garantiledi. İlk yarıda karşılıklı goller atılırken, henüz 14. dakikada öne geçmeyi başaran ve skor üstünlüğünü sadece 14 dakika koruyabilen Köln, beraberlik golünün ardından 8 dakika içerisinde rakibine cevap vermeyi başardı ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. 31 hafta sonunda 9. galibiyetini alan ev sahibi, düşme hattıyla puan farkını 10’a kadar çıkarmayı başarırken, matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi. Son haftalarda yükselişe geçen Steffen Baumgart’ın öğrencileri, son 6 haftada sadece Freiburg’a kaybederken, geri kalan 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı.

Hertha Berlin Küme Düşebilir

Geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Stuttgart karşısında 2-1’lik galibiyete imza atan Hertha Berlin, ligde kalma umutlarını son 3 haftaya taşımayı başardı. Kader maçında hata yapmayan konuk ekip, yeni hocası Pal Dardai önderliğinde, 2 hafta sonra ilk galibiyetini aldı. Bitime 3 hafta kala düşme hattının üzeriyle puan farkını 5’e kadar indirmeyi başaran Hertha Berlin’in, ligde kalmak için son 3 hafta kazanmaktan başka şansı yok. 31 haftadan 6 galibiyet, 7 beraberlikle 25 puan toplamayı başaran ve hala ligin en alt sırasında yer alan Hertha Berlin, bu hafta Köln deplasmanında puan kaybetmesi halinde, küme düşebilir. Konuk ekibin kazanmaktan başka şansı yok.

Köln – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Köln – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Florian Dietz ve Mark Uth’un sakatlıkları devam ediyor. Benno Schmitz ise kart cezalısı. Hertha Berlin’de ise Kevin-Prince Boateng ve Tolga Ciğerci’nin sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Davie Selke, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Marvin Plattenhardt, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Jessic Ngankam, Lionel Scherhant, Lionel Scherhant, Marco Richter.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini atlatan Köln, iç sahada ligin en zayıf halkası Hertha Berlin’i konuk edecek. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Köln, iç saha avantajıyla Hertha Berlin karşısında da galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 7 gole ev sahipliği yapan Almanya Bundesliga mücadelesinde, sahadan galibiyetle ayrılan taraf ev sahibi Köln oldu. Köln tam 5 kez fileleri havalandırırken, kalesinde 2 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.