İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Cadiz İddaa Tahmini 12.05.2023

İspanya La Liga’da yeni hafta heyecanı başlıyor. Cadiz deplasmanda, Mallorca’nın konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Mallorca ile Cadiz zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Mallorca galibiyetinin 2.15, beraberlik tercihinin 2.98, Cadiz galibiyetinin ise 4.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Mallorca 3 Maçtır Kazanamıyor 

Mallorca, La Liga’da oynadığı son maçta mağlubiyet yaşayan takımlardan biriydi. 2 hafta önce Girona deplasmanına konu kolan Mallorca, rakibine 2-1 kaybetti. Vedat Muriqi’nin attığı tek gol, puan almalarına yetmedi. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Javier Aguirre’nin ekibi son 3 maçından da galibiyet çıkartamadı. Düşme hattının 7 puan üzerinde yer alan Mallorca, bu hafta ise Cadiz’i konuk edecek. Maç öncesinde Mallorca’da Matija Nastasic sakat. Antonio Raillo ise kart cezalısı. 

Cadiz’in İşi Zor

Cadiz, La Liga’da ateş hattında yer alıyor. 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da konuk oldukları Atletico Madrid’e farklı kaybettiler. Sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Sergio Gonzelez’in öğrencileri, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde. 18. sıradaki Getafe’nin geçen hafta kazanmasıyla aradaki puan farkı 1’e indi. Kalan 5 haftada Cadiz’in alacağı her puanın önemi büyük. Bu hafta ise Mallorca deplasmanına konuk olacaklar. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Cadiz’in bu hafta işi yine zor olacak. Maç öncesinde Cadiz’de Roger Marti’nin sakatlığı var. 

Mallorca – Cadiz Maç Bilgileri

Mallorca – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Matija Nastasic sakat. Antonio Raillo ise kart cezalısı. Cadiz’de Roger Marti’nin sakatlığı var. 

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Mallorca’da galibiyet hasreti 3 maça çıkmış durumda. La Liga’da oynadıkları son maçta Girona’ya 2-1 kaybettiler. Üst üste 3 maçtır kazanamayan Mallorca, La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. Konuk ekip Cadiz ise La Liga’da alt sıralardan kurtulma hedefinde. Düşme hattının 2 basamak üzerinde bulunan Cadiz’in 18. sıradaki Getafe ile arasında sadece 1 puan fark var ve düşme tehlikesi ile karşı karşıyalar. Mallorca maçın favorisi. Cadiz karşısında kazanmalarını ve haftayı 3 puan ile kapatacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca tek golle kazandı. Cadiz’i 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.