İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Fulham Bahis Tahmini 13.05.2023

İngiltere Premier Lig’de küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Southampton evinde, Fulham karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Southampton ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Southampton kazanır 2.85, beraberlik 3.45, Fulham kazanır ise 2.58 olarak açıklanmış.

Southampton’ın Umutları Tükendi

Southampton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta yine puan kaybetti. City Ground’da konuk oldukları Nottingham Forest’a 4-3 mağlup oldular. Haftalardır Premier Lig’de galibiyet alamayan Southampton’ın artık kümede kalması iyice zorlaştı. Premier Lig’in son sırasında yer alan Southampton’ın 24 puanı bulunuyor. 19. sıradaki Leeds United ile de aralarında 6 puanlık fark var bitime 3 hafta kaldı. Southampton bugün Fulham karşısında puan kaybederse, küme düşmeleri kesinleşecek. Maç öncesinde Southampton’da Juan Larias ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları devam ediyor.

Fulham 5 Golle Kazandı

Fulham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta kazanarak moral buldu. Craven Cottage’de konuk ettikleri Leicester City’i 5-3 mağlup etmeyi başaran Marco Silva’nın öğrencileri, 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Mitrovic’in yokluğunda özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayan bir Fulham vardı ama geçen hafta 5 gol bularak bu yanılgıyı kırdılar. Premier Lig’de bu hafta sonu ise Southampton deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Fulham’da Daniel James ve Layvin Kurzawa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Southampton – Fulham Maç Bilgileri

Southampton – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Juan Larias ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları devam ediyor. Fulham’da Daniel James ve Layvin Kurzawa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Carlos Vinicius

İddaa Tahmini

Southampton’da kötü gidişat devam ediyor. Hafta içi City Ground’da Nottingham Forest’ın konuğu olan Southampton, sahadan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de üst üste 10 maçtır kazanamayan Southampton son sırada yer alıyor. Fulham ise mağlubiyet serisini hafta içi sona erdirdi. Craven Cottage’de konuk ettikleri Leicester City’i 5-3 mağlup ettiler. 3 maç aradan sonra kazanan Fulham, biraz olsun moral buldu. Southampton savunmada hiç güven vermiyor. Bugün kazanmaları şart ama Fulham karşısında işleri kolay değil. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton küme düştü. İç sahada konuk ettikleri Fulham’a 2-0 kaybettiler ve bu sezon küme düşen ilk takım oldular.