Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Ajaccio İddaa Tahmini 13.05.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 4 haftaya girilirken, PSG sahasında Ajaccio‘yu konuk edecek. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, 13 Mayıs Cumartesi akşamı saat 22:00 itibariyle sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4.

intobet, PSG galibiyetine 1.13, beraberliğe 8.60, Ajaccio galibiyetine ise 24.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.44, 2.5 Alt 2.80 oran kazandırıyor.

PSG Şampiyonluğa Yaklaştı

PSG cephesinde Neymar’ın sakatlığının ardından, Messi’nin izinsiz tatil nedeniyle aldığı ceza hücum gücünün azalmasına neden oldu. Tüm gözlere Mbappe’ye çevrilirken, kaptan geçtiğimiz hafta gol kilidini açtı ve Troyes deplasmanında alınan 3-1’lik galibiyetin mimarı oldu. Galtier’in son 4 haftaya girilirken, kadro tercihleri kritik rol oynayacak. Lorient’e karşı iç sahada alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, en yakın rakip Lens ile puan farkı 6’ye indi. Geçtiğimiz hafta puan farkını korumayı başaran PSG, son 4 haftadan 3 galibiyet çıkarması halinde, diğer maçların sonuçlarını beklemeden şampiyonluğunu ilan edecek. Bu hafta iç sahada Ajacco’yu konuk edecek olan PSG, kümede kalma savaşı veren rakibi karşısında kazanarak, puan tablosundaki avantajı korumak istiyor.

Ajaccio’da Son Şanslar

Fransa Ligue 1’in 34. haftasında Toulouse’u sahasında konuk eden Ajaccio, golsüz beraberlikle sahadan ayrılırken, galibiyet hasretini 9 haftaya çıkardı. Son 9 haftayı 7 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, düşme hattından kurtulmayı başaramadı. Son 4 haftaya girilirken, en az 11 puana ihtiyacı olan Ajaccio, bu hafta lider PSG’ye deplasmanda konuk olacak. Kaybetmesi halinde küme düşmesi kesinleşme ihtimali olan Ajaccio, sezonun ilk yarısında güçlü rakibine iç sahada 3-0’lık skorla mağlup oldu. Son 9 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan ve bir türlü lige adapte olmayı başaramayan konuk ekip, zorlu Parc des Princes deplasmanında mucize arayacak.

PSG – Ajaccio Maç Bilgileri

PSG – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Nuno Mendes, Nordi Mukiele, Neymar ve Kimpembe’nin sakatlıkları devam ediyor. Messi ise kadroya alınmadı. Ajaccio takımında Yoann Touzghar kırmızı kart cezalısı. Mickael Barreto’nun ise sakatlığı devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Sergio Ramos, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Fabian Ruiz, Carlos Soler, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Mohamed Youssouf, Mathieu Coutadeur, Riad Nouri, Vincent Marchetti, Moussa Djitte.

İddaa Tahmini

PSG sahaya şampiyonluk için, Ajaccio ise kümede kalmak için çıkıyor. Sezonun kader maçlarından birine çıkacak olan iki takımında, hata yapma lüksü kalmadı. Dev maçta hem PSG hem de Ajacco’nun skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.35

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.65

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider PSG evinde 5 golle kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken, Ajaccio ise deplasmanda gol dahi bulamadan mağlup oldu ve düşme hattına bir adım daha yaklaştı.