Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Nice Maç Tahmini 13.05.2023

13 Mayıs Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1‘de 25. hafta heyecanı yaşanırken, Strasbourg sahasında Nice‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

De La Meinau Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Strasbourg galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.40, Nice galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda.

Strasbourg Ligi Bırakmadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya düşme hattının 3 puan üzerinde giriyor. Teknik adam değişikliğinin ardından, Frederic Antonetti etkisini izlediğimiz Strasbourg, son 4 haftadan 9 puan çıkarmayı başardı. Yen hocasıyla lige sıkı sıkı tutunmayı başaran ev sahibi, Ajaccio, Reims ve Nantes karşısında galip gelmeyi başarırken, sadece Lyon’a kaybetti. Geçtiğimiz hafta Nantes karşısında 2-0’lık deplasman galibiyetine imza atan Strasbourg, rakibini düşme hattına gönderirken, puan farkını ise 3’e yükseltti. Ligde kalmak yolunda dev bir adım tan ev sahibi, bu hafta ise Nice karşısında galibiyet arayacak.

Nice Galibiyet Peşinde

Nice, Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya girilirken, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Troyes deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetle kötü gidişatı durdurmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise Rennes’i iç sahada 2-1 mağlup etti. 2 haftadır kazanan Nice, 5. sıra ile arasındaki puan farkını 8’e kadar indirmeyi başardı. Didier Digard’ın göreve gelmesiyle birlikte, Fransa Ligue 1’de kolay kolay mağlup olmayan Nice, son 12 haftalık fikstürde sadece 3 kez mağlubiyet yaşadı. Son haftalarda yeniden yükselişe geçen konuk ekip, üst sıra takibini sürdürmek için kazanmak zorunda. Sezonun ilk yarısında Strasbourg ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Nice’ın yarışta kalabilmek için  bu hafta kazanmaktan başka şansı yok.

Strasbourg – Nice Maç Bilgileri

Strasbourg – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde Alexander Djiku kart cezalısı. Delaine, Sissoko ve Nyamsi’nin sakatlıkları devam ediyor. Nice cephesinde Youssouf Ndayishimiye, Nicolas Pepe, Sofiane Diop ve Joe Brayn’ın sakatlıkları devam ediyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Maxime Morgan Sanson, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dany Jean, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Aaron Ramsey, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

İki takımda ligde kader maçlarından birine çıkıyor. Ligde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Strasbourg ve Avrupa hedefindeki Nice’ın, bitime 4 hafta kala karşı karşıya geleceği mücadelede, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Strasbourg iç sahada rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi rakibine 2 golle üstünlük kurmayı başarırken, Nice golcülerine geçit vermedi.