İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Atalanta Maç Tahmini 13.05.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde son 4 haftaya girilirken, Salernitana sahasında Atalanta‘yı konuk edecek. 13 Mayıs Cumartesi akşamı saat 16:00 itibariyle sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Salernitana galibiyetine 4.85, beraberliğe 4.10, Atalanta galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Salernitana Tehlikeyi Atlatamadı

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Empoli deplasmanına konuk olan ve evine 2-1’lik mağlubiyetle dönen Salernitana, Paulo Sousa yönetiminde 10 maçtır sürdürdüğü yenilmezlik serisini kaybetti. Tam 10 hafta sonra yeni hocasıyla ilk yenilgisini yaşayan ev sahibinin, bitime 4 hafta kala düşme potasıyla arasındaki puan farkı 8’e indi. Ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemeyi henüz başaramasalar da, 10 maçlık seriyle birlikte, rahat bir konuma geçmeyi başardılar.  Sousa önderliğinde kolay maç kaybetmemeyi başaran Salernitana, bu hafta sahasında Atalanta’yı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Atalanta’ya karşı 8-2’lik hezimet yaşadıklarını belirtelim.

Atalanta Galibiyet Hedefinde

Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde sürdürdüğü 4 haftalık yenilmezlik serisini Juventus derbisinde kaybetti. Atalanta üst üste 3 galibiyetle zorlu derbine çıkarken, Roma, Torino ve Spezia karşısında gösterdiği etkiyi, Juventus karşısında gösteremedi ve iç sahada 2-0’lık skorla kaybetti. Bitime 4 hafta kala 58 puanda kalan ve 6. sıraya gerileyen Atalanta, Şampiyonlar Ligi hayallerini zora soktu. Son 9 haftada kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, 9 haftanın 6’sında ise skor üretmeyi başardı. Savunma performansıyla güven vermeyi başaramayan Atalanta, hayallerini son 3 haftaya taşımak için, deplasmanda kazanmak zorunda.

Salernitana – Atalanta Maç Bilgileri

Salernitana – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da Dylan Bronn kart cezalısı. Candreva, Fazio, Crnigoj ve Gyömber’in ise sakatlıkları devam ediyor. Atalanta’da ise Joakim Maehle kart cezalısı. Hojlund, Palomino, Ruggeri, Hateboer, Lookman ve Vorlicky’nin sakatlıkları devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Flavius Daniliuc, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Rafael Toloi, Giorgio Scalvini, Merih Demiral, Ederson, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Ruslan Malinovskyi, Rasmus Höjlund.

İddaa Tahmini

Galibiyet hedefindeki Salernitana ve Atalanta, son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atıyor. Skor üretmekte zorlanmayan taraflar, savunmada ise zafiyetler göstermeye devam ediyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Salernitana taraftarı önünde son dakika golüyle kazandı. Ev sahibine galibiyeti getiren gol uzatma dakikalarında Antonio Candreva oldu ve Atalanta engelini kayıpsız geçmeyi başardılar.