İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Milan İddaa Tahmini 13.05.2023

İtalya Sere A Ligi‘nin küme düşme hattında yer alan Spezia, 13 Mayıs Cumartesi akşamı sahasında Milan‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Spezia galibiyetine 4.10, beraberliğe 3.55, Milan galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.99, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Spezia 8 Maçtır Kazanamıyor

Spezia, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya küme düşme hattının içerisinde giriyor. Teknik adam değişikliğine rağmen, son haftalarda en zayıf halkalar arasından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, son 8 haftanın tamamında puan kaybetti. 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle kendisini küme düşme hattının içerisinde bulan Spezia, düşme hattının üzerindeki en yakın rakibiyle puan farkının 3’e çıkmasına engel olamadı. Son 3 hafta kalesini 7 gole kapatamayan ev sahibi, rakip filelere ise sadece 2 gol göndermeyi başarırken, mağlubiyetlerden kurtulamadı. Ligde kalma mücadelesini Leonardo Semplici yönetiminde sürdüren Spezia, Milan karşılaşması öncesinde güven vermiyor.

Milan Evinde Kaybetti

Milan cephesinde üst üste galibiyetler, ligde moralleri yerine getirdi. İtalya Serie A Ligi’nde Lazio derbisinden 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Pioli ve öğrencileri, bitime 4 hafta kala 2. sırayı ele geçirdi. Şampiyonluk hayallerini Napoli’ye kaptırsalar da, 2. sırayı korumak istiyorlar. Ligde 7 haftadır maç kaybetmeyen Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi İnter’i karşı iç sahada kaybetti. Final şansını zora sokan Milan, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak isteyen konuk ekip, bu hafta kümede kalma mücadelesi veren Spezia’ya deplasmanda konuk olacak. Lige moralsiz ve yorgun dönen Milan, deplasmanda kazanarak, yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Spezia – Milan Maç Bilgileri

Spezia – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia takımında Kevin Agudelo kart cezalısı. Bastoni, Holm, Maldini ve Moutinho’nun sakatlıkları devam ediyor. Milan cephesinde Malick Thiaw kart cezalısı. Zlatan Ibrahimovic ve Ismael Bennacer’in sakatlıkları devam ediyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Kelvin Amian, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Szymon Zurkowski, Ethan Ampadu, Albin Ekdal, Mbala N Zola, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Davide Calabria, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 7 haftadır maç kaybetmeyen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise final şansını zora sokan Milan, son 4 haftaya girilirken ligde çok formda. Konuk ekip Serie A Ligi’nde etkisini sürdürecek ve deplasmanda kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Spezia iç sahada sürpriz bir galibiyete imza attı. Taraftarı önünde Milan’ı konuk eden Spezia, Przemyslaw Wisniewski ve Salvatore Esposito’nun golleriyle kazanırken, rakibine gol şansı vermedi.