İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Brighton İddaa Tahmini 14.05.2023

İngiltere Premier Lig’de lider Manchester City’nin takibini devam ettiren Arsenal evinde, Brighton karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmayı saat 18.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Arsenal ile Brighton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 1.80, beraberlik tercihinin 4.25, Brighton galibiyetinin ise 4.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Özel oran kampanyası ile Arsenal galibiyetine Bets10 sitesinde 10.00 oran veriliyor.

Arsenal’dan Önemli Galibiyet 

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet elde etti. St. James Park’da konuk oldukları Newcastle United’ı 2-0 mağlup etmeyi başaran Arsenal, şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Son 2 maçını da kazanarak geçen Londra ekibi, lider Manchester City’nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Mikel Arteta’nın ekibi bu hafta sonu ise Emirates’de Brighton ile karşı karşıya gelecek. Arsenal’ın şampiyonluk için kalan 3 maçını kazanıp, Manchester City’nin puan kaybetmesini bekleyecek. Brighton maçı öncesinde Arsenal’da Mohamed Elneny, Oleksandr Zinchenko ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları sürüyor. 

Brighton Evinde Kaybetti 

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de Everton’ı konuk eden Brighton, rahat kazanması beklenen maçta sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de sezonun en farklı mağlubiyetini alan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri 7. sırada bulunuyor. 55 puana sahip olan Brighton’ın diğer rakiplerine nazaran 2 maçı eksik. Bu hafta sonu ise Emirates’de Arsenal’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento, Tariq Lamptey ve Adam Lallana sakat olan isimler. 

Arsenal – Brighton Maç Bilgileri

Arsenal – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Mohamed Elneny, Oleksandr Zinchenko ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları sürüyor. Brighton’da Jeremy Sarmiento, Tariq Lamptey ve Adam Lallana sakat olan isimler. 

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Mac Alisster, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de 4 maçlık kazanamama serisini Chelsea karşısında sona erdirmişti. Emirates’de Chelsea’yi 3-1 ile geçen Arsenal, geçtiğimiz hafta sonu ise Newcastle United deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndü. Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiren Arsenal, lider Manchester City’nin 4 puan gerisinde. Brighton ise geçen hafta Everton’a farklı kaybetti. AMEX’de sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu hafta Arsenal karşısında da işleri zor. Arsenal kazanmak zorunda. Emirates’de Brighton’ı devirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal şoka uğradı. Emirates’de konuk ettikleri Brighton’a 3-0 kaybettiler ve şampiyonluk şansları mucizelere bıraktılar.