İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Manchester City İddaa Tahmini 14.05.2023

İngiltere Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Manchester City deplasmanda, Everton’ı konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Everton ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Everton kazanır 8.80, beraberlik 5.20, Manchester City kazanır ise 1.38 olarak açıklanmış.  

Everton’dan 5 Gollü Galibiyet 

Everton, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını koruyor. Sean Dyche’ın ekibi geçtiğimiz hafta AMEX’de konuk olduğu Brighton karşısında dikkat çekici bir galibiyet aldı. Rakibini 5-1 mağlup etmeyi başaran Everton’da moraller yerinde. Bu galibiyet ile puanını 32 yapan Everton, düşme hattındaki Leicester City’nin 2 puan üzerine çıktı ama bu hafta işleri çok zor. Goodison Park’da lider Manchester City’i konuk edecekler ve puan alma ihtimalleri düşük. Maç öncesinde Everton’da Ben Godfrey, Andros Townsend ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları sürüyor. 

Manchester City’den Üst Üste Galibiyetler 

Manchester City, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Leeds United’ı konuk ettiler ve sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. İlkay Gündoğan attığı gollerle Manchester City’e 3 puanı getiren isim oldu. En yakın takipçisi Arsenal’ın 1 puan önünde liderliğini devam ettiren Manchester City’nin 1 maçı da eksik. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid deplasmanında 1-1 berabere kalan Pep Guardiola’nın ekibi final umutlarını korudu. Premier Lig’de Everton’a konuk olacak Manchester City’de eksik yok. 

Everton – Manchester City Maç Bilgileri

Everton – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Ben Godfrey, Andros Townsend ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları sürüyor. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Abdoulaye Doucoure, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Jack Grealish, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester City, geçen hafta sonu Etihad’da Leeds United’ı İlkay’ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Premier Lig’de üst üste 9 maçtır kazanan Manchester City lider konumda. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Everton ise Premier Lig’de kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Geçen hafta AMEX’de Brighton karşısında 5-1 kazanan Sean Dyche’ın ekibi tüm dikkatleri üzerine çekti ama bu hafta işleri zor. Goodison Park’da 3 puanı alan taraf Manchester City olur. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.38

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City zorlanmadı. İlkay Gündoğan önderliğinde Everton deplasmanında 3-0 kazandılar.