İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford West Ham Bahis Tahmini 14.05.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar günü 3 maç var. Günün ilk maçında Brentford evinde, West Ham’ı konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

BrentfordWest Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Brentford kazanır 2.10, beraberlik 3.65, West Ham kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

Brentford Deplasmanda Kaybetti 

Brentford, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anfield’da Liverpool’a konuk olan Brentford, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Özellikle Mart ve Nisan ayında ciddi puan kayıpları yaşayan Thomas Frank’ın ekibi, Premier Lig’de Avrupa umutlarını da bir hayli zora soktu. Geçen hafta sonu Anfield’da Liverpool’a 1-0 mağlup oldular. Bu hafta sonu ise West Ham ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Brentford’da Christian Norgaard, Pontus Jansson ve Thomas Strakosha’nın sakatlıkları devam ediyor. 

West Ham Sürpriz Peşinde 

West Ham, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Manchester United’ı konuk eden David Moyes’un ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Kümede kalma yolunda çok önemli bir 3 puan alan Londra ekibine galibiyeti getiren gol ise Said Benrahma’dan geldi. Düşme hattı ile puan farkını 7’ye çıkartan West Ham’da moraller yerinde. Bu hafta sonu ise Brentford deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde West Ham’da Vladimir Coufal, Kurt Zouma ve Gianluca Scamacca’nın sakatlıkları sürüyor. 

Brentford – West Ham Maç Bilgileri

Brentford – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Christian Norgaard, Pontus Jansson ve Thomas Strakosha’nın sakatlıkları devam ediyor. West Ham’da Vladimir Coufal, Kurt Zouma ve Gianluca Scamacca’nın sakatlıkları sürüyor. 

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Brentford, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Liverpool deplasmanından puan alamadan ayrıldı. Anfield’da rakibine 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de bitime 3 hafta kaldı ve Brentford’un hedefi bulunmuyor. West Ham ise geçen hafta iç sahada Manchester United’ı devirdi. Benrahma’nın tek golüyle 1-0 kazanarak kümede kalma umutlarını iyice arttırdılar. Her iki takımda hücumda üretken. Ivan Toney ve Jarrod Bowen gibi kaliteli isimler varken, tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford rahat kazandı. West Ham’ı 2-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.