Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Lille İddaa Tahmini 14.05.2023

Fransa Ligue 1‘in 35. hafta fikstüründe, iki ezeli rakip Monaco ile Lille karşı karşıya gelecek. 14 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hovarda, Monaco galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.70, Lille galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Monaco Galibiyet Peşinde

Monaco konuk olduğu Angers deplasmanında puan kayıplarına son verdi. Philippe Clement ve öğrencileri, önce Lens deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönerken, ardından iç sahada Montpellier’e karşı 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Üst sıraların iddialı takımı üst üste darbeler alırken, hem savunma hem de hücum hattı bu sezon ilk kez bu kadar etkisiz kaldı. Küme düşmesi kesinleşen Angers karşısında ise hataya yer vermediler ve 34. haftayı 2-1’lik galibiyetle noktaladılar. 64 puanla ligin 4. sırasında yer alan Monaco, son 4 hafta hem yerini korumak için hem de Şampiyonlar Ligi potasında yer alan Marsilya’yı geçmek için mücadele verecek. Marsilya ile arasında 6 puan fark bulunan Monaco, Angers galibiyetiyle birlikte yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Lille Toparlanmak İstiyor

Lille, Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya girilirken, 59 puanla 5. sırada yer alıyor. Sezona Paulo Fonseca yönetiminde merhaba diyen ve 34 hafta sonunda teknik adamıyla yoluna devam eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta Reims deplasmanında aldığı 1-0’lık mağlubiyete rağmen, üst sıralardaki yerini koruyor. Son 10 haftada kolay maç kaybetmeyen Lille, sadece Reims ve Angers karşısında 1-0’lık mağlubiyetler yaşarken, geri kalan 8 haftadan 5 galibiyet, 3 beraberlik aldı. UEFA Avrupa Ligi için mücadele edecek olan konuk ekip, Monaco ile arasındaki 5 puan farkı son 4 haftada eritmek istiyor. Ezeli rakibi Monaco’ya deplasmanda konuk olacak olan Lille, Reims karşısında kaybedilen 3 puanı, ezeli rakibi karşısında telafi etmek istiyor.

Monaco – Lille Maç Bilgileri

Monaco – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da Guillermo Maripan ve Wissam Ben Yedder’in sakatlıkları devam ediyor. Lille’de ise bu hafta Tiago Djalo ve Edon Zhegrova’nın sakatlıkları devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan VirginiusGabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Timothy Weah.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadele öncesi, iki takımda son haftalarda istikrardan uzak performanslar sergiledi. Yeniden yükselişe geçmek isteyen Monaco ve Lille, bitime 4 hafta kala karşı karşıya gelecek. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda eşitlik bozulmadı. İki ezeli rakip Monaco ve Lille, maç boyunca gol pozisyonu bulmakta zorlanırken, rakip savunmaları geçmeyi başaramadılar. Üst sıraların iddialı iki takımı, sahadan 1’er puanla ayrıldı.