İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Rayo Vallecano Bahis Tahmini 15.05.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Rayo Vallecano deplasmanda, Real Betis’in konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Real BetisRayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Real Betis kazanır 1.92, beraberlik 3.55, Rayo Vallecano kazanır ise 4.10 olarak açıklanmış.

Real Betis’den 3 Puan

Real Betis, La Liga’da oynadığı son maçta önemli bir galibiyet elde etti. San Mames Barria’da konuk olduğu Athletic Bilbao’yu tek golle 1-0 mağlup eden Real Betis, Avrupa Ligi umutlarını sürdürdü. La Liga’da üst üste 3 maçlık yaşadığı puan kayıplarının ardından kazanan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri bu hafta Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecek. Real Betis’in Avrupa Ligi hedefi doğrultusunda kazanmaktan başka çaresi yok. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Luiz Felipe ve Nabil Fekir’in sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano Orta Sıralarda

Rayo Vallecano, son dönemde özellikle deplasman maçlarında sorun yaşamaya başladı. Andoni Sagarna’nın ekibi bu hafta Benito Villamarin’de Real Betis’in konuğu olacak. La Liga’da 2 hafta önce Vallecas’da konuk ettiği Valladolid’i 2-1 mağlup eden Rayo Vallecano, orta sıralarda yer alıyor. La Liga’da oynadıkları son 6 deplasman maçında ise puan kaybı yaşadılar. Bu hafta konuk olacakları Real Betis deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Radamel Falcao’nun sakatlığı sürüyor.

Real Betis – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Real Betis – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Luiz Felipe ve Nabil Fekir’in sakatlıkları devam ediyor. Rayo Vallecano’da Radamel Falcao’nun sakatlığı sürüyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Willian Jose

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Sergio Camello

İddaa Tahmini

Real Betis, La Liga’da 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. San Mames Barria’da Athletic Bilbao’yu tek golle 1-0 mağlup eden Real Betis, Avrupa Ligi umutlarını sürdürdü. Rayo Vallecano ise La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. 2 hafta önce Vallecas’da konuk ettikleri Valladolid’i 2-1 mağlup ettiler. Andoni Sagarna’nın ekibi La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. Real Betis’in kazanması gereken bir hafta. Puan kaybı yaşamaları halinde kalan 4 hafta zor geçebilir. Real Betis’i 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.68

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, rahat kazandı. Benito Villamarin’de Rayo Vallecano’yu 3-1 ile geçtiler ve Villarreal’in takibini devam ettirdiler.