İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Liverpool İddaa Tahmini 15.05.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazartesi günü tek maç var. Leicester City evinde, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Leicester City ile Liverpool zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Leicester City galibiyetinin 5.40, beraberlik tercihinin 4.70, Liverpool galibiyetinin ise 1.58 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leicester City’de Umutlar Tükeniyor

Leicester City, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Leicester City, sahadan 5-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından Premier Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi ve tekrardan düşme hattına gerilediler. Dean Smith’in ekibi ateş hattında ve şiddetle 3 puana ihitiyaçları var. Son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Leicester City’nin bu hafta Liverpool karşısında da işi zor. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool’dan Üst Üste Galibiyetler

Liverpool, Premier Lig’de geçtğimiz hafta sonu yine kazanmayı başardı. Anfield’da konuk ettikleri Brentford’u tek golle 1-0 mağlup eden Liverpool’da moraller yerinde. Üst üste 6. galibiyetini alan Jurgen Klopp’un ekibi ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. 3. sıradaki Newcastle United, 2 gün önce Leeds United deplasmanında puan kaybetti ve Liverpool’un umutları arttı. İlk 4 şansını son 2 haftaya taşıyabilmek adına bu hafta Leicester City deplasmanında kazanmaları şart. Maç öncesinde Liverpool’da Naby Keita, Thiago Alcantara ve Stefan Bajcetic’in sakatlıkları sürüyor.

Leicester City – Liverpool Maç Bilgileri

Leicester City – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Naby Keita, Thiago Alcantara ve Stefan Bajcetic’in sakatlıkları sürüyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Daniel Iversen, Ricardo Pereira, Wout Faes, Çağlar Söyüncü, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Wilfred Ndidi, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson,Curtis Jones, Diogo Jota, Cody Gakpo, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Leicester City, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Fulham deplasmanına konuk olan Dean Smith’in ekibi sahadan 5-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’e oynadıkları son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler ve düşme hattındalar. Liverpool ise galibiyet serisine devam ediyor. Geçen hafta sonu Brentford’u tek golle geçtiler. Üst üste 6 maçtır kazanan Liverpool’un ilk 4 umutları da iyice arttı. Bu hafta Leicester City deplasmanında kazanmal zorundalar. Liverpool, haftayı 3 puan ile geçerek ilk 4 umutlarını devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool zorlanmadı. King Power’da Leicester City’i 3-0 mağlup ettiler ve üst üste 7. galibiyetini aldılar.