UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Juventus İddaa Tahmini 18.05.2023

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında, Sevilla ile Juventus karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim. 

Sevilla ve Juventus arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 2.48, beraberlik 3.30, Juventus kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış.Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile ‘karşılıklı gol var’ seçeneğimin oranı 10.00 olarak göze çarpıyor.

Sevilla Favori Gösteriliyor

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir 3 puan elde etti. Valladolid deplasmanında aldıkları 3-0’lık galibiyet ile La Liga’da kümede kalmayı garantilediler. UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı final ilk maçında Juventus’a konuk olan Sevilla, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Finale çıkma yolunda umutlarını koruyan Jose Luis Mendilibar’ın ekibinde moraller yerinde. Ramon Sanchez Pizjuan’da bir önceki turda Manchester United’ı 3-0 ile geçen Sevilla, Juventus karşısında da maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Marcao, Joan Jordan ve Suso’nun sakatlıkları bulunuyor. 

Juventus Galibiyet Peşinde

Juventus, İtalya Serie A’da geçtiğimiz hafta sonunu 3 puan ile kapatmayı başardı. Allianz’da konuk ettikleri Cremonese’yi 2-0 mağlup etmeyi başardılar. İtalya Serie A’da ilk 4 umutlarını koruyan Massimiliano Allegrini’nin ekibi bu hafta içi UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Sevilla’ya konuk olacaklar. İlk maçta Allianz’da rakibi ile 1-1 berabere kalan Juventus, 90+6’da Federico Gatti’nin attığı kafa golüyle final umutlarını devam ettirdi. Juventus’un turu geçebilmesi için bugün kazanması şart. Karşılaşma öncesinde Juventus’da Mattio De Sciglio ve Paul Pogba’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Sevilla – Juventus Maç Bilgileri

Sevilla – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao, Joan Jordan ve Suso’nun sakatlıkları bulunuyor. Juventus’da Mattio De Sciglio ve Paul Pogba’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Juventus'un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

Sevilla’da moraller yerinde. Hafta osnu La liga’da Valladolid deplasmanında 3-0 kazanarak kümede kalmayı garantilediler. Avrupa Ligi’nde ise yarı final ilk maçında Juventus ile 1-1 berabere kaldılar. Juventus’un tur şansı hala devam ediyor ama ilk maçtaki performans ile turu geçmeleri pek kolay değil. Özellikle Vlahovic, Sevilla savunmasına karşı çok zorlandı. Serie A’da ise geçen hafta Cremonese’yi 2-0 ile geçerek moral buldular. Zor bir maç. Her iki takımında yine gol bulacağı zevkli bir 90 dakika olur. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 1-1 biten maçta Sevilla, uzatma devresinde bulduğu golle maçı 2-1 kazandı ve finale çıktı.