İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Brighton İddaa Tahmini 18.05.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton deplasmanda, Newcastle United karşısında 3 puan arayacak. Saat 21.30’da start alacak mücadele Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Newcastle United ile Brighton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Newcastle United galibiyetine 2.05, beraberlik tercihine 3.95, Brighton galibiyetine ise 3.45 verildiğini görüyoruz. 

Newcastle United 2 Puan Bıraktı 

Newcastle United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybetti. Elland Road’da Leeds United’a konuk olan Newcastle United, mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk 4 umutlarını sürdüren Newcastle United son 2 maçta 5 puan bırakmış oldu. Buna rağmen Premier Lig’de 3. sıradaki yerini korumuş oldular. Bu hafta içi ise St. James Park’da Brighton ile karşı karşıya gelecekler. Newcastle United bugün kazanırsa, ilk 4 umutlarını arttık iyice arttıracak. Maç öncesinde Newcastle United’da Matt Ritchie, Jamaal Lescalles ve Sean Longstaff sakat olan isimler. 

Brighton’da İlk 4 Umutları 

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Emirates’de Arsenal’a konuk olan Brighton, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılarak dikkat çekti. İkinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kapan Roberto De Zerbi’nin öğrencilerinde ilk 4 umutları devam ediyor. Bu hafta içi ise St. James Park’da Newcastle United’ın konuğu olacaklar. Brighton bu maçı da kazanırsa, ilk 4 umutları iyice artmış olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma golsüz sona ermişti. Brighton’ın bu kez ise 3 puan alması şart. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Billy Gilmour, Adam Lallana, Danny Welbeck ve Tariq Lamptey sakat olan isimler. 

Newcastle United – Brighton Maç Bilgileri

Newcastle United – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Matt Ritchie, Jamaal Lescalles ve Sean Longstaff sakat olan isimler. Brighton’da Billy Gilmour, Adam Lallana, Danny Welbeck ve Tariq Lamptey sakat olan isimler. 

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Anthony Gordon, Bruno Guimares, Saint Allan Maximin, Joelinton, Alexander Isak

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Mac Alisster, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Newcastle United, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta da galibiyet alamadı. 2 hafta önce Arsenal’a 2-0 kaybeden Eddie Howe’un öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Elland Road’da Leeds United ile 2-2 berabere kaldı. Bu puan kayıplarına rağmen 3. sıradaki yerini korudular ama ilk 4 şansları tehlikeye girdi. Brighton ise Emirates’de Arsenal’ı devirdi. Rakibini 3-0 mağlup ederek sezonun en dikkat çekici galibiyetlerinden birini aldılar. Newcastle United favori ama işleri pek kolay olmayacak. Her iki takımında hücum kalitesi muazzam. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele başladığı gibi sona erdi. Newcastle United, aldığı 1 puan ile Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantiledi.