UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

AZ Alkmaar West Ham İddaa Tahmini 18.05.2023

EXXEN platformundan 18 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de canlı yayınlanacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final Turu‘nun rövanşında, AZ Alkmaar ile West Ham karşı karşıya gelecek.

Bets10, AZ Alkmaar galibiyetine 2.62, beraberliğe 3.50, West Ham galibiyetine ise 2.72 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin bizler için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise, 2.5 ÜST seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

AZ Alkmaar’ın Galibiyet İhtiyacı Var

AZ Alkmaar, Hollanda Eredivisie Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. 64 puanla kendisine 4. sırada yer bulan AZ Alkmaar, liderin 15 puan gerisinde son 2 haftaya giriliyor. Hafta sonu Emmen’e karşı iç sahada aldıkları 5-1’lik harika galibiyetle güven tazelemeyi başardılar. Konferans Ligi’nden mağlubiyetle dönen ev sahibi, taraftarı önünde müthiş bir futbol sergiledi. West Ham eşleşmesinin ilk maçında devre arasına 1-0 önde girmeyi başaran AZ Alkmaar, rakip savunma kilidini Tijjani Reijnders’in uzaklardan çıkardığı müthiş şutla açmayı başarırken, maç boyunca bir kez daha West Ham kalesinde tekili olmayı başaramadılar. İkinci yarıda skor üstünlüğünü de kaybeden ev sahibi, rövanşı kazanmak zorunda.

West Ham’da Hedef Final

İngiltere Premier Ligi’nde zor günler geçiren West Ham, sezon boyunca kümede kalma mücadelesi verirken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise finalden sadece bir adım uzaklıkta. Sezonu boyunca teselliyi Konferans Ligi’nde bulan David Moyes’in öğrencileri, AZ Alkmaar karşısında ilk maçı 2-1’lik skorla kazanarak, final kapsını araladı. İlk yarıda 1-0 geriye düşen İngiliz ekibi, ilk yarıdan gol çıkarmayı başaramasa da, sergilediği futbolla galibiyetin sinyallerini vermişti. İkinci yarıda Said Benrahma ve Michail Antonio’nun golleriyle geri dönmeyi başaran West Ham, farkı 3’e çıkarma şansını ise iyi değerlendiremedi. Maç boyunca rakibine karşın üstün bir futbol sergileyen konuk ekip, deplasmanda kaybetmemesi halinde finalistler arasına girecek.

AZ Alkmaar – West Ham Maç Bilgileri

AZ Alkmaar – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AFAS Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

AZ Alkmaar cephesinde Dani De Wit, Bruno Martins Indi ve Jesper Karlsson’un sakatlıkları bulunuyor. West Ham’da ise Vladimir Coufal ve Gianluca Scamacca’nın sakatlıkları devam ediyor. Angelo Ogbonna ve Michail Antonio’nun durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

AZ Alkmaar’ın ilk 11’i Belli mi?

AZ Alkmaar’ın muhtemel kadrosu: Mathew Ryan, Yukinari Sugawara, Pantelis Hatzidiakos, Maxim Dekker, Wouter Goes, Tijani Reijnders, Vangelis Pavlidis, Myron van Brederode, Djordje Mihailovic, Sven Mijnans, Jens Odgaard.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Kurt Zouma, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Maxwell Cornet.

İddaa Tahmini

Eşleşmenin ilk maçında 3 gol atılırken, taraflar çok net fırsatlardan ise yararlanamadı. Hücum hattında etkili olduklarını söyleyebiliriz. Kazanmak zorunda olan AZ Alkmaar ve ilk maçtan avantajlı ayrılan West Ham’ın rövanş mücadelesinde, 2.5 gol barajının bir kez daha aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Pablo Fornals Malla attı, West Ham deplasmandan galibiyetle çıkmayı başardı. Evinde kazanarak avantaj sağlayan West Ham, deplasmanda da galibiyetlerine devam etti ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde final hakkı kazandı.