Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Leipzig İddaa Tahmini 20.05.2023

Almanya Bundesliga‘da son 2 haftaya en yakın rakibinin 1 puan üzerinde giren Bayern Münih, 20 Mayıs Cumartesi akşamı fikstüründe, Leipzig‘i sahasında konuk edecek. Saat 19:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Bayern Münih galibiyetine 1.51, beraberliğe 4.88, Leipzig galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.39, 2.5 Alt 3.12 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Şampiyonluğa Yakın

Almanya Bundesliga’nın 32. haftasında Schalke 04’ü sahasında ağırlayan Bayern Münih, düşme tehlikesindeki rakibi karşısında 6-0’lık galibiyete imza atarken, şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attı. Taraftarı önünde harika bir performans sergileyen ev sahibi, yeni hocası Tuchel yönetiminde en etkili performansını sergiledi. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır galip gelmeyi başaran ve Dortmund ile arasındaki puan farkını 1’de tutmayı başaran Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi vedasının ardından rotasını tamamen Bundesliga şampiyonluğuna çevirdi. Son 2 haftaya avantajla girmeyi başaran ev sahibi, son 2 hafta Leipzig ve Köln karşısına çıkacak. Kazanması halinde diğer maçın sonucunu dahi beklemeden şampiyonluğun ilan edecek olan Bayern Münih, evinde çıkacağı son maçta hata yapmak istemiyor.

Leipzig 3’te 3 Yaptı

Leipzig, Almanya Bundesliga sahnesinde 3’te 3 yapmayı başarırken, rakipleri puan kaybı yaşamadı ve konuk ekibin şampiyonluk umutları sona erdi. 2. sıra şansını da kaybeden Leipzig, son 2 haftalık fikstürde 3. sıradaki yerini korumak için mücadele edecek. Son 3 haftanın 2’sinde kalesini gole kapatmayı başaran Leipzig, Hoffenheim, Freiburg ve Werder Bremen karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Ligin son haftalarına formda girmeyi başaran Marco Rose ve öğrencileri, bu hafta lider karşısında galibiyet arayacak. 32 haftadan 18 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyetle 60 puan Leipzig, Şampiyonlar Ligi hayallerini koruyor. 3 haftadır aldığı galibiyetlerle ligde kolay lokma olmadığını bizlere gösteren Leipzig, şampiyonluk yolundaki rakibine ağır bir darbe vurmak istiyor.

Bayern Münih – Leipzig Maç Bilgileri

Bayern Münih – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Alphonso Davies, Manuel Neuer, Josip Stanisic ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Leipzig’de ise Peter Gulacsi’nin sakatlığı devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Joao Cancelo, Leon Goretzka, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Thomas Müller.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Marcel Halstenberg, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Amadou Haidara, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, şampiyonluk yolunda çıkacağı en zorlu sınavda iç saha avantajın sahip. Bayern Münih 3 haftadır sürdürdüğü etkisini Leipzig karşısında galibiyetle taçlandıracak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.51

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih devre arasına taraftarı önünde 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıda büyük bir hataya imza attı ve skoru koruyamadı. Bayern Münih sahadan mağlubiyetle ayılırken, liderlik koltuğunu son haftaya girilirken, tehlikeye attı.