Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Köln Maç Tahmini 20.05.2023

Almanya Bundesliga‘nın 12. sırasında yer alan Werder Bremen ile 10. sıradaki Köln, 20 Mayıs Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Werder Bremen galibiyetine 2.64, beraberliğe 3.71, Köln galibiyetine ise 2.54 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.50, KGYOK 2.37 oran kazandırıyor.

Werder Bremen Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’nın 32. haftasında Leipzig deplasmanına konuk olan Werder Bremen, 70. dakikada 1-0 öne geçmeyi başardığı mücadelede, son 2 dakikada yediği 2 golle mağlup oldu. Ligde kalmayı matematiksel olarak garantileme şanslarını üst üste mağlubiyetlerle kaçıran Werder Bremen, son 3 haftadan puan çıkaramadı. Son haftalarda konsantrasyon kaybı yaşamaya başlayan Ole Werner’in öğrencileri, geri dönmeyi başardığı Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya çıkıyor. Son 2 haftadan en az 1 puan almaları halinde, ligde kalmayı garantileyecekler. İşini rakiplerinin puan kaybetmesine bırakmak istemeyen Werder Bremen, bu hafta Köln’ü sahasında konuk edecek. Sezonun ilk yarısında aldıkları 7-1’lik deplasman mağlubiyetinin intikamını almak istiyorlar.

Köln Rahat Konumda

Geçtiğimiz hafta sahasına Hertha Berlin’i konuk eden Köln, ligin en zayıf halkası karşısında rahat bir galibiyete imza attı. Konuk ekip taraftarı önünde tam 5 golle galip gelmeyi başarırken, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Bayer Leverkusen deplasmanında alınan galibiyetin ardından 2’de 2 yapmayı başaran konuk ekip, üst üste aldığı galibiyetlerle ligde kalmayı garanti altına aldı. 32 hafta sona erdiğinde 41 puanla kendisine 12. sırada yer bulan Köln, son 2 haftada prestij mücadelesi verecek. Bu hafta Werder Bremen deplasmanına konuk olacak olan Köln, son maçta ise Bayern Münih karşısına çıkacak. Konuk ekip galibiyet adına güven vermemeyi başarırken, son 2 haftalık performansıyla hedefsiz kalmasına karşın, kolay lokma olmadığını da bizlere gösterdi.

Werder Bremen – Köln Maç Bilgileri

Werder Bremen – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Niclas Füllkrug’un sakatlığı devam ediyor. Köln cephesinde ise Mark Uth ve Florian Dietz’in sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Romano Schmid, Maximilian Philipp, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Leonardo Bittencourt.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Davie Selke, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Werder Bremen’e ligde kalmak için 1 puan yetiyor. Köln ise ligde kalmayı üst üste galibiyetlerle garanti altına aldı. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, Werder Bremen ve Köln’ün skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.32

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konuk ekip Köln devre arasına 1-0 önde girmeyi başarırken, Werder Bremen ikinci yarıda doğru oyuncu değişiklikleriyle beraberliği yakaladı ve sahadan taraflar 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.