sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.05.2023

20 Mayıs Cumartesi günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Nantes – Montpellier: KGVAR, 1.92 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; 20 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1’in 36. hafta mücadelesinde, Nantes sahasında Montpellier’i konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Toulouse deplasmanına konuk olan Nantes, evine golsüz beraberlikle döndü. Bitiş düdüğüyle birlikte puan kaybına engel olamayan Nantes, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta rakip filelere sadece 1 isabetli şut gönderebildi. Son 12 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan Nantes, 7 mağlubiyet, 5 beraberlikle birlikte kendisini  küme düşme hattının içerisinde buldu. Fransa Kupası’nda şampiyonluğu finalde kaybeden ev sahibi, uzun süredir kötü gidişata çare bulamıyor. Teknik adam değişikliği de puan kayıplarına engel olamazken, düşme hattının üzeriyle aralarındaki puan farkı 1’de devam ediyor. Nantes bu hafta Montpellier karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de son 3 haftaya girilirken, Montpellier’in küme düşme tehlikesi matematiksel olarak ortadan kalktı. Geçtiğimiz hafta sahasında Lorient’i konuk eden Montpellier, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulurken, 1 puan son 3 haftada rahat etmeleri için yeterli oldu. Konuk ekibi mağlubiyetten kurtaran isim Faitout Maouassa oldu. Michel Der Zakarian göreve geldikten sonra, ligde kalmak adına önemli adımlar atmayı başaran Montpellier, son 12 haftadan 7 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Yeni hocasıyla sezonun ikinci yarısında etkili olmayı başaran konuk ekip, bu hafta ise Nantes deplasmanına konuk olacak. Hedefsiz olarak yoluna devam eden Montpellier, son 3 haftaya girilirken güven vermekten uzak kaldı. Kümede kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Nantes, 12 maçtır puan kaybı yaşıyor. Teknik adam değişikliğiyle toparlanmak isteyen ev sahibi, bu hafta taraftar desteğini arkasına alarak, ligde hedefsiz kalan Montpellier karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Lille – Marsilya: MS 2, 2.41 (iddaa) – 2.70 (intobet) ; İddaa fikstüründe 20 Mayıs Cumartesi akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lille ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Saat 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Monaco deplasmanına konuk olan Lille, daha üstün bir futbol sergilemesine ve ezeli rakibinden daha net gol fırsatları yakalamasına rağmen, geçtiğimiz haftayla birlikte devam eden bitiricilik sorunu, bir kez daha ev sahibinin puan kaybına sürükledi. Reims deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Lille, bu kez Monaco ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Son 2 haftada 5 puan kaybı yaşayan Fonseca’nın öğrencileri, 4. sıradaki Monaco ile puan farkını azaltma şansını kaçırırken, rakibinin 5 puan gerisine düştü. 6. sırada yer alan Rennes ise ev sahibiyle arasındaki puan farkını 1’e kadar indirdi. Son 3 hafta Avrupa bileti için mücadele edecek olan Lille’in, toparlanmaktan başka şansı yok. Bu hafta iç sahada üst sıraların iddialı takımlarından Marsilya’yı konuk edecekler. Fransa Ligue 1’de son 3 haftaya girilirken, Marsilya’nın şampiyonluk şansının suya düştüğünü söyleyebiliriz. Lens deplasmanında 3 puandan daha fazlasını kaybeden Igor Tudor’un öğrencileri, liderin 8 puan, Lens’in ise 2 puan gerisine düşerek, 2. sıradaki yerini kaybetti. Sezon boyunca şampiyonluk yarışının içerisinde kalmayı başaran konuk ekip, son düzlükte aynı etkiyi gösteremedi. Üst üste 2 maçta alınan beraberliklerin ardından, 3’te 3 yapmayı başaran ve yeniden yükselişe geçmeyi başaran Marsilya, Lens mağlubiyetinin ardından Angers’i iç sahada 3-1 mağlup etmeyi başarsa da, rakipleri puan kaybı yaşamadı. Marsilya’nın sezonu şampiyon bitirmesi için, son 3 haftadan 2 puan dahi çıkarmaması gerekiyor. Konuk ekibin yeni hedefinin sezonu 2. sırada bitirmek olduğunu söyleyebiliriz. Lens’in gerisinde kalan Marsilya, aradaki 2 puan farkı kapatmak istiyor. Fransa Ligue 1’de sezon boyunca şampiyonluk mücadelesi veren Marsilya, son düzlükte yarıştan kopmak üzere. 2. sırayı geri almak isteyen Marsilya, bu hafta zorlu Lille deplasmanında galibiyetlerine devam edecek ve son 2 haftaya girilirken, yarışın içerisinde kalmaya devam edecektir.

Cremonese – Bologna: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 20 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese ile Bologna karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Juventus deplasmanına konuk olan Cremonese, son 4 haftaya küme düşme hattının içerisinde çıkarken, maç boyunca rakip kaleye dahi gitmekte zorlandı ve pozisyon üretemediği mücadeleden 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Alınan mağlubiyetin ardından ev sahibinin düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı 6’ye yükseldi. Artık hata yapma şansı kalmayan Cremonese, bu hafta sahasında Bologna’yı konuk edecek. İlk 35 haftayı 4 galibiyet, 12 beraberlik, 19 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alan Cremonese, küme düşme tehlikesini yakından hissetmesine karşın, hem son maç performansıyla hem de sezon genelinde sergilediği futbolla galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde yoluna hedefsiz devam etmek zorunda kalan Bologna, geçtiğimiz hafta galibiyet hasretini 6 haftaya çıkarmasına karşın, Avrupa mücadelesi veren Roma ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Sezon boyunca üst sıralar için mücadele veren Thiago Motta’nın öğrencileri, son 6 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla hayallerine veda ederken, son haftalarda prestij mücadelesi veriyor. Son 6 haftada sadece 2 mağlubiyet alan Bologna, hedefsiz kalmasına karşın konsantrasyon kaybı yaşamadı. Dirençli futboluna devam eden konuk ekip, bu hafta kümede kalma mücadelesi veren Cremonese’ye deplasmanda konuk olacak. Sezonun ilk yarısındaki mücadelede iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Kümede kalmak için önünde 3 hafta olan ve tüm maçlarını kazanmak zorunda kalan Cremonese, ilk galibiyetini Bologna karşısında arayacak. İyi bir sezon geçiren Bologna son haftalarda düşüşe geçmesine karşın, rakiplerine kolay geçit vermedi. İki takımında bu hafta karşılıklı gollere imza atacağı görüşündeyiz.

Toplam İddaa Oranı: 7.26

intobet Bahis Oranı: 10.69