sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 20.05.2023

20 Mayıs Cumartesi günü İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Hoffenheim – Union Berlin: MS 2, 2.43 (iddaa) – 2.78 (intobet) ; beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 20 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da ilk 32 haftayı 9 galibiyet, 5 beraberlik, 18 mağlubiyetle geride bırakan Hoffenheim, sezon içerisinde yaptığı teknik adam hamlesine rağmen, son 2 haftaya küme düşme tehlikesinin içerisinde giriyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Wolfsburg deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibinin, Play Out hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inerken, düşme potasından ise sadece 3 puan uzaklıkta yer alıyorlar. Son 4 haftalık fikstürde 3 mağlubiyet yaşayan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, Hoffenheim, Köln ve Wolfsburg’ kaybederken, evinde ağırladığı Frankfurt karşısında ise galip geldi. Bu hafta üst sıraların iddialı takımlarından Union Berlin’i sahasında konuk edecek olan ekip, son hafta düşme hattındaki Stuttgart ile karşılaşacak. Almanya Bundesliga’da 2 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Union Berlin, şampiyonluk yarışından kopmak zorunda kalırken, geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Freiburg karşısında aldığı harika iç saha galibiyetiyle, üst sıraları bırakmadı. Freiburg karşısında 4-2’lik galibiyete imza atan Urs Fischer’in öğrencileri, rüya sezonda Şampiyonlar Ligi hedeflerine devam ediyor. 32 haftayı 17 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyetle 59 puan toplamayı başaran Union Berlin, kalesinde gördüğü 34 gole ise 48 golle karşılık verdi. Ligin en iyi savunma performanslarından birini sergileyen konuk ekip, kendisine 4. sırada yer buldu. Leipzig ile arasında 1 puan fark bulunan Union Berlin, son 2 haftada 3. sırayı geri almak istiyor. Sezon boyunca rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Union Berlin, son 2 haftaya girilirken Şampiyonlar Ligi hedefinde. Rüya gibi bir sezon geçiren Urs Fischer’in öğrencileri, galibiyetlerine Hoffenheim deplasmanında devam etmeyi başaracaktır.

Bayern Münih – Leipzig: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.51 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya en yakın rakibinin 1 puan üzerinde giren Bayern Münih, 20 Mayıs Cumartesi akşamı fikstüründe, Leipzig’i sahasında konuk edecek. Saat 19:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 32. haftasında Schalke 04’ü sahasında ağırlayan Bayern Münih, düşme tehlikesindeki rakibi karşısında 6-0’lık galibiyete imza atarken, şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attı. Taraftarı önünde harika bir performans sergileyen ev sahibi, yeni hocası Tuchel yönetiminde en etkili performansını sergiledi. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır galip gelmeyi başaran ve Dortmund ile arasındaki puan farkını 1’de tutmayı başaran Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi vedasının ardından rotasını tamamen Bundesliga şampiyonluğuna çevirdi. Son 2 haftaya avantajla girmeyi başaran ev sahibi, son 2 hafta Leipzig ve Köln karşısına çıkacak. Kazanması halinde diğer maçın sonucunu dahi beklemeden şampiyonluğun ilan edecek olan Bayern Münih, evinde çıkacağı son maçta hata yapmak istemiyor. Leipzig, Almanya Bundesliga sahnesinde 3’te 3 yapmayı başarırken, rakipleri puan kaybı yaşamadı ve konuk ekibin şampiyonluk umutları sona erdi. 2. sıra şansını da kaybeden Leipzig, son 2 haftalık fikstürde 3. sıradaki yerini korumak için mücadele edecek. Son 3 haftanın 2’sinde kalesini gole kapatmayı başaran Leipzig, Hoffenheim, Freiburg ve Werder Bremen karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Ligin son haftalarına formda girmeyi başaran Marco Rose ve öğrencileri, bu hafta lider karşısında galibiyet arayacak. 32 haftadan 18 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyetle 60 puan Leipzig, Şampiyonlar Ligi hayallerini koruyor. 3 haftadır aldığı galibiyetlerle ligde kolay lokma olmadığını bizlere gösteren Leipzig, şampiyonluk yolundaki rakibine ağır bir darbe vurmak istiyor. Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, şampiyonluk yolunda çıkacağı en zorlu sınavda iç saha avantajın sahip. Bayern Münih 3 haftadır sürdürdüğü etkisini Leipzig karşısında galibiyetle taçlandıracak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Schalke 04 – Frankfurt: MS 1, 2.49 (iddaa) – 2.98 (intobet) ; 20 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Schalke 04 ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2. Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 32 haftayı 7 galibiyet, 9 beraberlik, 16 mağlubiyetle yoluna devam eden Schalke 04, 30 puanla kendisine Play Out hattında yer buldu. Küme düşme tehlikesi devam eden Thomas Reis’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta şampiyonluk mücadelesi veren lider Bayern Münih’e deplasmanda konuk olurken, sahadan 6-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Savunmada tel tel dökülen Schalke 04, 32 hafta sonunda kalesini tam 65 gole kapatamadı. Ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen Schalke 04’ün, bitime 2 hafta kala düşme hattının üzeriyle arasında 1 puan fark bulunuyor. Son hafta ligde hedefleri devam eden ve 3. sırada yer alan Leipzig ile karşı karşıya geleceklerini düşünürsek, ev sahibinin bu hafta Frankfurt karşısında galibiyete ihtiyacı var. Oliver Glasner’in öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Mainz 05 karşısında 3-0’lık galibiyete imza attı ve Almanya Bundesliga sahnesinde tam 10 haftalık aranın ardından galip gelmeyi başardı. 10 maçtır galip  gelmeyi başaramayan ve 5 mağlubiyet, 5 beraberliğe imza atan konuk ekip, üst sıralardan adım adım uzaklaşırken, bitime 2 hafta kala puan kayıplarına son verdi ve Avrupa şansını korudu. 6. sıradaki Wolfsburg ile arasında 3 puan fark bulunan Frankfurt, sezona son Avrupa şampiyonu olarak girerken, özellikle Şampiyonlar Ligi vedasının ardından bir daha ligde toparlanamadı. Devler sahnesinde Son 16 Turu’na kadara yükselmeyi başaran konuk ekip, Mainz galibiyetiyle birlikte yeniden ligde umut buldu. Bu hafta kümede kalma savaşı veren Schalke 04’e deplasmanda konuk olacaklar. Frankfurt galibiyete ihtiyacı olan takımlardan birisi. lmanya Bundesliga’da son 2 haftaya Play Out hattının içerisinde giren Schalke 04, kümede kalmak için Frankfurt ve Leipzig karşısında zorlu sınavlar verecek. Sezonun son iç saha maçına çıkacak olan Schalke04, Frankfurt karşısında bu hafta galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.10

intobet Bahis Oranı: 12.50