Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Başakşehir İddaa Tahmini 21.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir deplasmanda, Antalyaspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

AntalyasporBaşakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 2.16, beraberlik 3.71, Başakşehir kazanır ise 3.47 olarak açıklanmış.

Antalyaspor Ateş Hattında 

Antalyaspor’un Süper Lig’de kümede kalması hara kesinleşmedi. Geçtiğimiz hafta içi Ankaragücü deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de bir önceki hafta ise Beşiktaş’a 3-1 kaybetmişlerdi. Son 5 haftada sadece Fatih Karagümrük deplasmanında kazanabilen Akdeniz ekibi düşme hattının 6 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta ise Başakşehir ile karşı karşıya gelecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Antalyaspor 2-0 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Güray Vural kart cezalısı. 

Başakşehir Puan Kaybetti 

Başakşehir, geçtiğimiz hafta içi yine puan kaybetti. İç sahada Ümraniyespor’u konuk eden İstanbul ekibi sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son sıradaki Ümraniyespor karşısında öne geçmeyi başaran Başakşehir, 10 kişi kalınca skor üstünlüğünü koruyamadı. Maçın neredeys tamamının 1 kişi eksik oynadılar diyebiliriz. Bu hafta ise Antalyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Başakşehir 2-0 kazanmıştı. Antalya’da oynanacak maç öncesinde Başakeşhir’de Patryk Szysz ve Eden Karzev sakat. Mahmut Tekdemir ise kart cezalısı. 

Antalyaspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Antalyaspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Güray Vural kart cezalısı. Başakeşhir’de Patryk Szysz ve Eden Karzev sakat. Mahmut Tekdemir ise kart cezalısı. 

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Ufuk Akyol, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Lucas Biglia, Berkay Özcan, Daniel Aleksic, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Antalyaspor, hafta içi konuk olduğu Ankaragücü deplasmanında 1 puan aldı. Rakibi karşısında öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruymadılar. Süper Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen bir Antalyaspor var. Başakşehir’in ise aklı Türkiye Kupası’nda diyebiliriz. Hafta içi ligde konuk ettikleri Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldılar. Maçın neredeyse 85 dakikalık bölümünü 1 kişi eksik oynadılar. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Gollere yönelmekte fayda var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor evinde 2 puan bıraktı. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir ile golsüz berabere kaldılar.