İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Leeds United Bahis Tahmini 21.05.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. West Ham evinde, Leeds United ile karşı karşıya gelecek. Saat 15.30’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

West Ham ve Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 2.45, beraberlik 3.60, Leeds United kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

West Ham’a 1 Puan Yetiyor

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Brentford deplasmanına konuk olan David Moyes’un öğrencileri kümede kalmayı garantileyemedi. Bu hafta konuk edecekleri Leeds United karşısında 1 puan alırlarsa, kümede kalacaklar. Hafta içi ise Konferans Ligi’nde AZ Alkmaar deplasmanında 1-0 kazanan West Ham adını finale yazdırdı. Finalde ise Fiorentina ile karşılaşacaklar. Bu hafta Premier Lig’de Leeds United’ı konuk edecek olan West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı devam ediyor.

Leeds United’a Galibiyet Şart

Leeds United Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Kümede kalma ihtimalleri azalmaya başladı. Bu hafta sonu West Ham’a konuk olacaklar. Kaybetmeleri halinde küme düşme ihtimalleri var. Mutlak galibiyete ihtiyacı olan Sam Allardayce’ın ekibi geçen hafta sonu Elland Road’da konuk ettiği Newcastle United ile 2-2 berabere kaldı. Bamford’un kaçırdığı penaltı maçın kırılma anıydı. Bu hafta West Ham’a konuk olacak Leeds United’da Junior Firpo kart cezalısı. Marc Roca, Liam Cooper ve Stuart Dallas’ın sakatlıkları devam ediyor.

West Ham – Leeds United Maç Bilgileri

West Ham – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı devam ediyor. Leeds United’da Junior Firpo kart cezalısı. Marc Roca, Liam Cooper ve Stuart Dallas’ın sakatlıkları devam ediyor.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Crysencio Summerville, Patrick Bamford

İddaa Tahmini

West Ham geçen hafta konuk olduğu Brentford deplasmanında puan alamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler. Son 5 maçta sadece 1 galibiyetleri var. Bu hafta düşme hattındaki Leeds United ile karşılaşacaklar. 1 puan almaları halinde kümede kalmayı garantileyecekler. Leeeds United’a ise galibiyet şart. Kazanamamaları halinde küme düşme ihtimalleri var. Tabi Everton maçının skoru önemli. Haftalardır kazanamayan Leeds United’ın işi zor. West Ham kazanır ve kümede kalır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.18

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.45

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham kümede kaldı. Leeds United’ı 3-1 mağlup ettiler ve bitime 1 hafta kala kümede kalmayı garantilediler.