Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Borussia Dortmund İddaa Tahmini 21.05.2023

Augsburg sahasında Borussia Dortmund‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 33. hafta mücadelesi, 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

intobet, Augsburg galibiyetine 6.78, beraberliğe 5.38, Borussia Dortmund galibiyetine ise 1.41 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.39, 2.5 Alt 3.12 oran kazandırıyor.

Augsburg Son Haftalarda Etkisiz

Almanya Bundesliga’nın 32. haftasında Bochum deplasmanına konuk olan Augsburg, evine 3-2’lik mağlubiyetle döndü ve matematiksel olarak ligde kalmayı garantileme şansını kaçırdı. Son 9 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilen ev sahibinin, Play Out hattıyla araasında 4, küme düşme hattıyla arasında ise 5 puan fark bulunuyor. Enrico Maassn ve öğrencileri, son 9 haftalık fikstürde sadece evinde ağırladığı Union Berlin’i mağlup etmeyi başarabildi. Sezonun son iç saha sınavını Dortmund karşısında verecek olan Augsburg, kazanarak ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemek istiyor. Ev sahibi son maçına ise Gladbach deplasmanında çıkacak.

Borussia Dortmund Yakın Takipte

Borussia Dortmund şampiyonluk yarışından kopmadı. Almanya Bundesliga’da 32 haftadan 21 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle 67 puan toplamayı başaran Edin Terzic’in öğrencileri, son 2 haftaya liderin 1 puan gerisinde giriyor. Ligin en fazla maç kazanan takımının Dortmund olduğunu söyleyelim. Son 6 haftada mağlubiyete yer vermeyen Sarı Siyahlılar, 4 galibiyet, 2 beraberlikle yoluna devam ediyor. Son olarak iç sahada konuk ettikleri Gladbach karşısında 5-2’lik galibiyete imza attılar ve güven vermeye devam ettiler. Son 2 hafta Augsburg ve Mainz 05 karşısına çıkacak olan konuk ekip, 2 maçını kazanarak, rakibinin puan kaybetmesini beklemek istiyor. Dortmund son haftalardaki etkisiyle, güven vermeye devam ediyor.

Augsburg – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Stuttgart – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg cephesinde Robert Gumny kart cezalısı. Rafal Gikiewicz, Baumgartlinger ve Andre Hahn’ın sakatlıkları devam ediyor. Dortmund takımında Jamie Bynoe-Gittens’in sakatlığı devam ediyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Tomas Koubek, Niklas Dorsch, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Mergim Berisha, Arne Engels, Drena Beljo, Ruben Vargas.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Emre Can, Jude Bellingham, Marco Reus, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Sebastien Haller, Marius Wolf, Anthony Modeste, Marco Reus.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da şampiyonluk için mücadele veren Dortmund, bitime 2 hafta kala lider ile arasındaki puan farkını 1’de tutmayı başardı. Hata yapma lüksü kalmayan Dortmund, şampiyonluk yarışında bir galibiyet daha alacak ve Augsburg’u mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.24

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.41

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund liderlik fırsatını kaçırmadı. Konuk ekip deplasmanda 3 golle kazanırken, kalesinde gole geçit vermedi ve Almanya Bundesliga’da son haftaya lider girmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.