Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Mönchengladbach İddaa Tahmini 21.05.2023

21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.93, Mönchengladbach galibiyetine ise 5.88 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.57, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Avrupa’ya Veda Etti

UEFA Avrupa Ligi finali için Almanya Bundesliga’da etkisinden taviz veren Bayer Leverkusen, final kapısından döndü. Yarı finalist olarak çıktığı Roma karşısında deplasmanda 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Xabi Alonso’nun öğrencileri, hafta içi çıktığı rövanştan ise golsüz beraberlikle ayrıldı. Rotasını yeniden lige çevirmek zorunda kalan ev sahibi, ligde 3 haftadır puan kaybediyor. 6. sırayı tehlikeye atan Bayer Leverkusen, Union Berlin ve Stuttgart deplasmanlarından 1’er puanla dönerken, iç sahada Köln karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. 6. sıradaki yerini korumak isteyen ev sahibi, bu hafta Gladbach karşısında galibiyet arayacak.

Mönchengladbach Galibiyetten Uzak

Almanya Bundesliga’da ilk 32 haftayı 10 galibiyet, 9 beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan Mönchengladbach, 39 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Daniel Farke yönetiminde bu sezon istikrardan uzak kalan konuk ekip, üst sıra hedeflerinden uzak kaldı. Son 4 haftada 3 . yenilgisini yaşayan konuk ekip, konuk olduğu Dortmund deplasmanından 5-2’lik mağlubiyetle dönerek, güven vermemeye devam etti. Küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaran ve son 2 hafta prestij mücadelesi verecek olan Gladbach, sezonun son deplasman sınavını Bayer Leverkusen karşısında verecek. Konuk ekip galibiyetten uzak bir görüntü sergiledi.

Bayer Leverkusen – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Karim Bellarabi, Patrik Schick, Odilon Kossounou ve Robert Andrich’in sakatlıkları devam ediyor. Gladbach cephesinde ise Ramy Bensebaini kart cezalısı. Jonas Omlin’in ise sakatlığı devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ko Itakura, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Florian Neuhaus, Stefan Lainer, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Jonas Hofmann, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde final kapısından dönen Bayer Leverkusen, rotasını yeniden Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Ev sahibi ligde 3 haftadır yaşadığı puan kayıplarına taraftarı önünde son vermeyi başaracak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol, 1 kırmızı karta sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. Taraflar 2’şer kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Mücadelede 10 kişi kalan taraf ise Bayer Leverkusen oldu.