Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 22.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Trabzonspor evinde, Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Zorlu mğücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Trabzonspor galibiyetinin 1.69, beraberlik tercihinin 4.45, Fatih Karagümrük galibiyetinin ise 4.92 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Trabzonspor 3 Puan Peşinde

Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olan Bordo Mavililer, karşılaşmayı 3-1 kaybetti. Fenerbahçe karşısında direnç gösteremeyen Trabzonspor, Süper Lig’de oynadığı son 7 maçta sadece Ankaragücü karşısında kazanabildi. Nenad Bjelica yönetiminde de tek galibiyetleri var. Bu hafta Fatih Karagümrük’ü ağırlayacaklar. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Stefano Denswil ve Dorukhan Toköz sakat. Eren Elmalı ise kat cezalısı.

Fatih Karagümrük’de Puan Kayıpları

Fatih Karagümrük, so haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta içi Adana Demirspor karşısında puan alamayan Kırmızı Siyahlılar, rakibine 3-2 mağlup oldu. Öne geçtikleri maçtan puan çıkakartmayı başaramadılar. Süper Lig’de son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Andrea Pirlo’nun ekibi 44 puan ile 9. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise Trabzonspor deplasmanına konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Fatih Karagümrük 4-1 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de Matteo Ricci ve Efe Tatlı sakat. Rayyan Baniya’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Trabzonspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Trabzonspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Stefano Denswil ve Dorukhan Toköz sakat. Eren Elmalı ise kat cezalısı. Fatih Karagümrük’de Matteo Ricci ve Efe Tatlı sakat. Rayyan Baniya’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Marc Bartra, Stryger Larsen, Manolis Siopis, Doğucan Haspolat, Marek Hamsik, Lazar Markovic, Trezeguet, Maxi Gomez

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Davide Braschi Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Lawrence, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Trabzonspor’da puan kayıpları devam etti. Özellikle deplasman maçlarında çok etkisiz kalıyorlar. Hafta içi Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldular. Nenad Bjelica yönetiminde sergilenen performans pek güven vermiyor. Fatih Karagümrük ise hafta içi Adana Demirspor karşısında puan alamadı. Sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de her iki takmında hedefi bulunmuyor. Hücum gücü yüksek olan iki takımın maçında karşılıklı goller bekliyorum. İki ekipte skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, Trezeguet önderliğinde rahat kazandı. Fatih Karagümrük’ü 4 golle geçtiler.