İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Valencia Bahis Tahmini 25.05.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Valencia deplasmanda, Mallorca karşısına sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Mallorca ile Valencia zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Mallorca galibiyetinin 3.45, beraberlik tercihinin 2.98, Valencia galibiyetinin ise 2.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Mallorca’nın İddiası Yok

Mallorca, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Almeria deplasmanına konuk olan Mallorca, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Lazaro Vinicus Marques’e karşı hiçbir önlem alamadılar. Son 5 haftada sadee 1 galibiyet alabilen Javier Aguirre’nin ekibi bu süreçte tek galibiyetini Cadiz karşısına almıştı. La Liga’da bitime 3 maç kaldı ve Mallorca’nın hedefi bulunmuyor. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Manu Morlanes, Madija Nastasic ve Ludwig Augustinsson’un sakatlıkları devam ediyor.

Valencia’dan Sürpriz Galibiyet

Valencia’nın ligde kalma umutları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Real Madrid’i konuk eden Valencia, rakibini 1-0 mağlup etti ve altın değerinde bir 3 puan aldı. Bir önceki hafta ise Balaidos’da Celta Vigo’yu 2-1 ile geçmişlerdi. Üst üste 2 maçtır kazanan Ruben Baraja’nın ekibi kümede kalma umutlarını arttırmış durumda. Düşme hattı iel aralarında 5 puanlık fark oluştu. Valencia, bu hafta ise Mallorca’ya konuk olacak. Maç öncesinde Valencia’da Yunus Musah ve Eray Cömert kart cezalısı.

Mallorca – Valencia Maç Bilgileri

Mallorca – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Manu Morlanes, Madija Nastasic ve Ludwig Augustinsson’un sakatlıkları devam ediyor. Valencia’da Yunus Musah ve Eray Cömert kart cezalısı.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

İddaa Tahmini

Mallorca’nın La Liga’da hedefi bulunmuyor. Kümede kalmayı garantilediler ve kalan 3 maçı kaybetseler bile ligde kalacaklar. Geçen hafta Almeria deplasmanında 3-0 kaybetmişlerdi. Valencia ise üst üste galibiyetler alarak çok önemli bir virajı geride bıraktı. Önce Celta Vigo’yu ardından ise Real Madrid’i mağlup ettiler. Son 2 haftada 6 puan toplayan Valencia’da moraller yerinde. Bu hafta konuk olacakları Mallorca deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.11

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca tek golle kazandı. Valencia’yı Vedat Muriqi’nin golüyle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.