Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Monaco İddaa Tahmini 27.05.2023

Rennes ile Monaco, 27 Mayıs Cumartesi akşamı kozlarını paylaşacak. Fransa Ligue 1‘in 37. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

intobet, Rennes galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.95, Monaco galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. lt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 2.45 oran kazandırıyor.

Rennes Çok Formda

Fransa Ligue 1’in 36. haftasında Ajaccio deplasmanına konuk olan Rennes, evine 5-0’lık galibiyetle dönmeyi başardı. Son 2 hafta kümede kalma savaşı veren rakiplerine ağır darbeler vurmayı başaran ev sahibi, daha öncesinde ise iç sahada Troyes’i 4-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Son 2 haftada aldığı üst üste galibiyetlerle Avrupa Ligi umutlarını son 2 haftaya taşımayı başardılar. Son 180 dakikada 9 gol atıp, kalesini gole kapatmayı başaran Bruno Genesio’nun öğrencileri, 4. sıradaki Monaco ile arasındaki puan farkını 3’e kadar indirmeyi başardı. Zor günlerden çıkan ve yeniden yükselişe geçen Rennes, bu hafta iç sahada kazanması halinde, rakibi Monaco’yu yakalayacak. Ev sahibi sahaya son derece moralli çıkarken, son iç saha sınavında bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Monaco Son Haftalarda Düşüşte

Monaco, Fransa Ligue 1’de son 2 haftada 5 puan kaybetti ve hem Şampiyonlar Ligi şansını matematiksel olarak kaybetti hem de Avrupa Ligi potasındaki yerini tehlikeye attı. İç sahada Lille karşısında alınan golsüz berberliğin ardından, geçtiğimiz hafta konuk oldukları Lyon deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndüler. Karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başarsalar da, skoru koruyamadılar. 1-1’lik beraberlikle geçen ilk yarının ardından, ikinci yarıda skoru 3-1’e çıkmasına engel olamadılar. Son 5 haftada ise sadece küme düşmesi kesinleşen Angers’i deplasmanda mağlup edebildiler. Son haftalarda düşüşe geçen Monaco, ligdeki en yakın rakiplerinden Rennes’e deplasmanda konuk olacak. Clement ve öğrencilerinin, bu hafta galibiyete ihtiyacı var.

Rennes – Monaco Maç Bilgileri

Rennes – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes cephesinde Desire Doue, Adrien Truffert, Xeka, Spence ve Terrier’in sakatlıkları devam ediyor. Monaco’da ise Malang Sarr ve Myron Boadu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Joe Rodon, Hamari Traore, Birger Meling, Arthur Theate, Warmed Omari, Toko Ekambi, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Youssouf Fofana, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeniden yükselişe geçmeyi başaran Rennes, son 2 haftadan 6 puanla çıkmayı başarırken, attığı 9 gole karşılık, rakiplerine gol şansı vermedi. Ev sahibi son haftalardaki performans grafiğiyle, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.85

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes evinde kazanarak, yükselişini sürdürdü. Ev sahibi 2 golle rakibine üstünlük kurarken, bir kez daha kalesini gole kapatmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.