Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Auxerre Maç Tahmini 27.05.2023

27 Mayıs Cumartesi akşamı beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Toulouse ile Auxerre karşı karşıya gelecek.

Municipal Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Toulouse galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.75, Auxerre galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda.

Toulouse Kolay Maç Kaybetmiyor

Fransa Kupası’nda yaşadığı şampiyonlukla bu sezondan istediğini alan Toulouse, Fransa Ligue 1’de ise kümede kalmayı garanti altına aldı. Philippe Montanier ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’i son haftalarında prestij mücadelesi vermeye başladı. Üst süte beraberliklere imza atan ev sahibi, son 3 haftalık fikstürden 3 beraberlikle ayrıldı. Ajaccio, Nantes ve Nice karşısında 270 dakika boyunca kalesini gole kapatan Toulouse, skor üretmeyi başaramayınca beraberliklerle yetindi. Hedefsiz kalmasına karşın kolay maç kaybetmeyen Toulouse, geri döndüğü Fransa Ligue 1’de iyi bir sezon geçirirken, en büyük başarısını Fransa Kupası’nda yaşadığı şampiyonlukla elde etti. Son 2 hafta Auxxerre ve Monaco karşısına çıkacak olan ev sahibi, taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor.

Auxerre Düşme Tehlikesinde

Geçtiğimiz hafta iç sahada lider PSG’yi ağırlayan Auxerre, şampiyonluk yolundaki rakibi karşısında 2-1’lk mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, düşme hattında bir adım daha yaklaştı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Christophe Pellissier’in öğrencileri, bitime 2 hafta kala düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alabildi. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Auxerre, son 2 haftada önce Toulouse ardından Lens karşısına çıkacak. Galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, bu hafta deplasmanda kazanarak, ligde kalmayı garantileme şansına sahip. Uzun süredir galibiyet adına zorlanan Auxerre, karşısında hedefsiz kalan bir rakip bulacak.

Toulouse – Auxerre Maç Bilgileri

Toulouse – Auxerre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Auxerre cephesinde Rhys Healey’in sakatlığı devam ediyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Kenji Van Boto, Julian Jeanvier, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, M’Baye Niang.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zor günler geçirmeye devam eden Auxerre’nin son 5 haftada kaybettiği puanlarla birlikte, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar indi. Ligde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Auxerre, hedeflerini tamamlayan Toulouse karşısında galip gelmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.74

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 3.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse ve Auxerre, 90 dakika sonunda 1’er puana razı geldi. İki takımda mücadelede 1’er kez rakip fileleri havalandırırken, birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı.