İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Real Madrid İddaa Tahmini 27.05.2023

İspanya La Liga’da son hafta heyecanı başlıyor. Real Madrid deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Sevilla Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 2.90, beraberlik 3.55, Real Madrid kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış. 

Sevilla’nın Aklı Finalde

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta içini beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Lig sonuncusu Elche’ye konuk oldular ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Elche karşısında öne geçmeyi başaran Sevilla, 10 kişi kaldı ve skor üstünlüğünü koruyamadı. La Liga’da orta sıralarda yer alan Jorse Luis Mendilibar’ın ekibinin ligde kalmayı garantilediğini de belirtelim. La Liga’da bitime 2 hafta kaldı ve Sevilla’nın aklı Avrupa Ligi finalinde diyebiliriz. Finalde Roma ile karşı karşıya gelecekler. Bu hafta La Liga’da Real Madrid’i konuk edecek Sevilla’da Joan Jordan ve Marcao sakat. Pape Gueye ile Jesus Navas’da kart cezalıları.

Real Madrid’den 3 Puan

Real Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta içi Rayo Vallecano ile kozlarını paylaştı. Santiago Bernabeu’da konuk ettikleri rakibini 2-1 mağlup eden Real Madrid, Atletico Madrid’in puan kaybettiği haftada tekrardan 2. sıraya yükseldi. Son haftalarda Atletico Madrid ile kıyasıya bir 2.’lik yarışı içindeler diyebiliriz. Karim Benzema ve Rodrygo’nun golleriyle 3 puanı alan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri bu hafta ise Sevilla’nın konuğu olacak. Maç öncesinde Real Madrid’de Daniel Carvajal kart cezalısı. Vinicius Junior ise sakat.

Sevilla – Real Madrid Maç Bilgileri

Sevilla – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Joan Jordan ve Marcao sakat. Pape Gueye ile Jesus Navas’da kart cezalıları. Real Madrid’de Daniel Carvajal kart cezalısı. Vinicius Junior ise sakat.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Gonzalo Montiel, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Federico Valverde, Eder Militao, Nacho Hernandez, David Alaba, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Toni Kroos, Rodrygo, Marco Asensio, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Sevilla, La Liga’da Jose Luis Mendilibar yönetiminde ligde kalmayı garantiledi. Geçen hafta içi Elche deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Real Madrid ise Rayo Vallecano karşısında 3 puanı kaptı. Benzema ve Rodrygo’nun golleriyle 2-1 kazanarak La Liga’da tekrardan 2. sıraya yükseldiler. Sevilla deplasmanında da favori olduklarını belirtelim. Real Madrid’in bu hafta yine kazanacağını düşünüyorum. Benzema önderliğinde 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.05

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Real Madrid, geriden gelip maçı kazandı ve 2. sıradaki yerini korudu.