sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 27.05.2023

27 Mayıs Cumartesi günü için İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak derledik. 3 karşılaşmayla hafta sonunda kazanmanızı dileriz.

Fiorentina – Roma: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 37. hafta heyecanı 27 Mayıs Cumartesi günü fikstürüyle devam ederken, Fiorentina sahasında Roma’yı konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati ise 19:00. İtalya Kupası’nda şampiyonluğu geçtiğimiz hafta İnter’e kaptıran Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’ne moralsiz dönüyor. Dev maçta erken gelen golle büyük bir avantaj yakalayan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, üstünlüğünü sadece 26 dakika koruyabildi ve bitiş düdüğüyle birlikte sahadan mağlup ayrıldı. İlk finalini kaybeden ev sahibinin önünde UEFA Avrupa Konferans Ligi finali var. Bu sezon iki kulvarda birden şampiyonluğa bu kadar fazla yaklaşmayı başaran Fiorentina, iyi bir performans grafiği ortaya koyuyor. Ev sahibinin ligde son 2 haftaya girilirken ise hedefi kalmadı. 50 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Fiorentina, son 2 haftada prestij mücadelesi verecek. Ev sahibinin son 2 haftada önce Udinese’yi iç sahada mağlup edip, ardından deplasmanda Torino ile berabere kaldığını söyleyelim. İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde final biletini cebine koydu. İtalya Serie A Ligi’ndeki etkisinden taviz vermeye başlayan Jose Mourinho ve öğrencileri, son 6 haftayı 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakırken, Avrupa sahnesinde Bayer Leverkusen engelini gol yemeden geçmeyi başardı. Almanya temsilcisi karşısında 180 dakika boyunca kalesini gole kapatan Roma, Edoardo Bove’nin golüyle finalde Sevilla’nın rakibi oldu. Avrupa dönüşü sahasında ağırladığı Salernitana karşısında 2 kez geriye düşerken, skoru 2-2’ye kadar getirmeyi başardı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Ligin 6. sırasında yer alan ve Avrupa Ligi potasını takip etmeyi sürdüren Roma, puan kayıplarına bu hafta ezeli rakibi Fiorentina karşısında son vermek istiyor. Fiorentina ilk finalini kaybetti. İtalya Kupası’nda şampiyonluğu kaçıran ev sahibi, rotasını Konferans Ligi finaline çevirdi. Roma ise Avrupa şampiyonluğuna odaklandı ve 6 maçtır ligde kazanamıyor. Ligde son 2 haftaya girilirken kazanmak ve toparlanmak isteyen iki takımında, mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Spezia – Torino: MS 1, 2.08 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; Spezia iç sahada Torino’yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 37. hafta mücadelesi, 27 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak. Mücadele S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, Spezia küme düşme hattının hemen 1 puan üzerinde yer alıyor. Düşme tehlikesini yakından hisseden Leonardo Semplici’nin öğrencileri, son 2 haftada iyi performanslarıyla dikkat çekti. İç sahada alınan 2-0’lık Milan galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta Lecce ile golsüz berabere kaldılar. Deplasmandan 1 puanla dönmeyi başaran Spezia, en yakın rakibini geçme fırsatını iyi değerlendirmeyi başaramasa da, maç boyunca galibiyete daha yakın olan taraftı. Üstün futboluna rağmen savunma kilidini açmayı başaramayan ev sahibi, bitime 2 hafta Torino karşısına çıkacak. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen ve mağlup olmayan Spezia, ligi kolay kolay bırakmıyor. Konuk ekip Torino, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, 4 maçtır mağlubiyete yer vermiyor. İç sahada üst üste beraberlikler alan Ivan Juric’in öğrencileri, deplasmandan ise 2 haftadır 3’er puanla dönmeyi başarıyor. Evinde Monza ve Fiorentina karşısında 1-1’lik beraberliklere imza atan konuk ekip, küme düşme tehlikesindeki Sampdoria ve Hellas Verona’yı ise deplasmanda mağlup etti. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Torino, bu hafta ise ligde kalma savaşı veren bir diğer rakibi Spezia’ya deplasmanda konuk olacak. Üst sıralara yetişme şansı kalmayan konuk ekip, yoluna hedefsiz devam etmesine karşın, seriyi sürdürmek istiyor. Torino son 4 hafta mağlubiyete yer vermese de, yoluna hedefsiz devam ediyor. Ligde kalmayı garantileyen konuk ekip karşısında Spezia’nın kazanmaktan başka şansı yok. Düşme tehlikesindeki Spezia, son 2 hafta Milan ve Lecce karşısındaki etkisini sürdürecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İnter – Atalanta: MS 1, 1.62 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, 3. sıradaki İnter sahasında 5. sırada yer alan Atalanta’ya konuk edecek. 27 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk hayalleri haftalar öncesinde suya düşen İnter, İtalya Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finalist olmayı başardı. İtalya Kupası finalini hafta içi Fiorentina karşısında kazanmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü mücadelede Lautaro Martinez’in attığı 2 golle geri dönmeyi başardı ve sahadan şampiyonlukla ayrıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise İstanbul biletini almayı başaran İnter, finalde Manchester City karşısına çıkacak. Ev sahibi sezonun son haftalarına girilirken, çok formda ve moralli. İtalya Serie A Ligi’nde ise 36 haftadan 66 puan toplamayı başardılar ve 3. sırada yer aldılar. Şampiyonluk şansı kalmayan İnter, son 2 haftada 2. sırayı ele geçirmek için mücadele edecek. Lazio ile arasında 2 puan fark bulunan ev sahibi, sahasında Atalanta’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 36. haftasında Hellas Verona’yı sahasında konuk eden Atalanta, ligde kalma mücadelesi veren rakibini 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, Serie A Ligi’nde 2 hafta sonra galip geldi ve yerini korumayı başardı. Juventus ve Salernitana karşısında skor üretmeyi başaramayan ve üst üste mağlubiyetler yaşayan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, 3 golle 3 puan hasretine son vermeyi başardı ve yarışa yeniden tutundu. 61 puanla kendisine 5. sırada yer bulan Atalanta, 4. sıradaki Milan2ın 3 puan gerisinde yer alırken, en yakın rakibi Roma’nın ise 1 puan üzerinde. Hem yerini korumak isteyen hem de Şampiyonlar Ligi potasına girmek isteyen Atalanta, bu hafta Şampiyonlar Ligi finalistlerinden İnter’e deplasmanda konuk olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin finalisti İnter, İtalya Kupası’nda finali kazanarak, hafta içi şampiyonluk yaşadı. 3 kulvarda birden etkisini son haftalara kadar taşımayı başaran İnter, zorlu Atalanta sınavından 3 puanla çıkarak, son haftaya 2.’lik iddiasıyla girmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.59

Bets10 Bahis Oranı: 47.04