sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 27.05.2023

Almanya Bundesliga sahnesinde 27 Mayıs Cumartesi günü sezon sona eriyor. Son hafta mücadelelerini, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Stuttgart – Hoffenheim: KGVAR, 1.37 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından 27 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Stuttgart cephesinde Sebastian Hoeness etkisi devam ediyor. Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, 7 hafta önce göreve Sebastian Hoeness’i getirirken, son 7 haftada sadece 1 kez mağlup oldu. Hertha Berlin dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermeyen Stuttgart, geri kalan 6 haftadan ise 3 galibiyet, 3 beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mainz 05 deplasmanında 1-0 geriden gelerek 4-1’lik galibiyete imza atan ev sahibi, sezonun en kritik galibiyetini aldı diyebiliriz. Wataru Endo’nun ilk yarıda attığı harika gol skoru 1-1’e getirirken, ikinci yarıda Stuttgart oyunun tek hakimi oldu ve skoru 4-1’e kadar getirdi. Play Out hatının averaj farkıyla üzerinde yer alan ev sahibinin, düşme hattıyla ise arasında 1 puan fark bulunuyor. Stuttgart’ın iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Hoffenheim geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Union Berlin karşısında 4-2’lik galibiyete imza attı. Kümede düşme tehlikesi devam ederken, sezonun en kritik galibiyetlerinden birini alan konuk ekip, bitime 1 hafta kala düşme hattıyla arasındaki puan farkını 3’e kadar çıkarmayı başarırken, 2 sıra birden yüskeleterek, Stuttgart ve Augsburg’u geçmeyi başardı. Hoffenheim’a son hafta ligde kalmak için 1 puan yetiyor. Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, son 2 iç saha maçında Frankfurt ve Union Berlin’i mağlup etmeyi başarırken, deplasmanda son 3 maçında puan kaybı yaşadı. Düşme tehlikesindeki bir diğer takibi Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak olan ekip, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemeden, en az 1 puanla ligde kalmayı garantilemek istiyor. Almanya Bundesliga’da son hafta heyecanı yaşanırken, küme düşme tehlikesindeki Stuttgart ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. En az 1’er puana ihtiyacı olan taraflar, bu kritik maçta etkisini gösterecek ve 90 dakika sonunda skor üretecektir. İki takımda son haftalarda etkili olmayı başardı.

Borussia Dortmund – Mainz 05: MS 1 (-2), 1.75 (iddaa) – 2.08 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da şampiyon belli oluyor. Son hafta mücadelesinde lider Borussia Dortmund ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. 27 Mayıs Cumartesi akşamı saat 16:30’da bizleri bekleyen mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Borussia Dortmund cephesinde şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı. Almanya Bundesliga’da sezonun son haftasına girilirken, Sarı Siyahlılar 33. haftada liderliği Bayern Münih’in ellerinden aldı. Liderin mağlup olduğu hafta Augsburg deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Edin Terzic’in öğrencileri, bu hafta Mainz 05’i iç sahada mağlup etmesi halinde, 10 yıllık aranın ardından taraftarı önünde Almanya Bundesliga şampiyonluğunu kutlayacak. Son 3 haftada 14 golle 9 puan toplamayı başaran Dortmund, son 7 haftada ise mağlubiyete yer vermedi. Haller’in sezonun ikinci yarısında takıma dönmesiyle birlikte, hücum hattında çok güçlenen ev sahibi, deplasmanda mağlup ettiği Mainz 05 karşısında kazanmak zorunda Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken, Dortmund’un hata yapma lüksü yok. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır farklı mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Mainz 05, son hafta Dortmund deplasmanına konuk olacak. Son 4 hafta kalesinde tam 13 gole engel olamayan Bo Svensson’un öğrencileri, Wolfsburg, Schalke 04, Frankfurt ve Stuttgart karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. 10 maçlık yenilmezlik serisiyle sezonun ikinci yarısına damga vuran Mainz 05, Avrupa hedefinde finali yapamadı. 10 maçlık serinin ardından düşüşe geçen konuk ekip, üst üste mağlubiyetlerle hedefsiz kaldı. Son hafta lider Dortmund’a deplasmanda konuk olacaklar. Karşısında şampiyonluk için sahada olan bir rakip bulacak olan Mainz 05’in, zorlu Signal Iduna Park deplasmanında işi oldukça zor. Almanya Bundesliga’da son haftaya Dortmund lider giriyor. 10 yıldır şampiyonluk hasreti yaşayan Sarı Siyahlılar, taraftarı önüne şampiyonluk için çıkıyor. Ligde hiçbir hedefi olmayan ve 4 haftadır kaybeden Mainz 05 karşısında rahat bir galibiyet alarak, sezonu şampiyon tamamlayacaklardır.

Leipzig – Schalke 04: MS 2, 3.90 (iddaa) – 4.42 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da 34. hafta fikstürü devam ederken, 3. sırada yer alan Leipzig sahasında küme düşme potasındaki Schalke 04’ü konuk edecek. beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 16:30’da başlıyor. Almanya Bundesliga’da son haftaların en formda takımlarından birisi Leipzig oldu. 4’te 4 yaparak 3. sırayı garantileyen Marco Rose ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta lider Bayern Münih’i deplasmanda 1-0 geriden gelerek 3-1 mağlup etmeyi başarırken, son 10 yılın şampiyonunu son haftaya girilirken, liderlik koltuğundan etmeyi başardı. Sezonu Şampiyonlar Ligi potasından tamamlamayı garanti altına alan Leipzig, Schalke 04 karşısına hedefsiz çıkacak. Ev sahibi sezonun ilk yarısında rakibini tam yarım düzine golle mağlup etmeyi başarmıştı. Leipzig son haftalarda iyi performans grafiği ortaya koymayı başarsa da, hedefsiz kalmasıyla birlikte güven vermekten uzak kaldı. Almanya Bundesliga’da son haftaya girilirken, konuk ekip Schalke 04 küme düşme potasından kurtulamadı. Thomas Reis ve öğrencileri, geri döndüğü Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini yakından hissederken, son 2 haftada kaybettiği 5 puanın ardından, Leipzig deplasmanında kazanmak zorunda kaldı. 6-0’lık Bayern Münih hezimetinin ardından, Frankfurt ile 2-2 berabere kaldılar. Sezon başından beri savunmada zafiyetler gösteren Schalke 04, Play Out hattında yer alan Bochum’un ve düşme hattının üzerindeki Stuttgart’ın 1 puan gerisinde yer alıyor. 33 haftadan sadece 7 galibiyet çıkarabilen Schalke 04, ligde kalmak için deplasmanda galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da son haftaya girilirken, ev sahibi Leipzig hedeflerine ulaştı ve sezonu erken kapattı. Schalke 04’ün ise ligde kalmak için galibiyetten başka şansı yok. Schalke 04 bu son şansını değerlendirecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 9.35

intobet Bahis Oranı: 14.25