Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Adana Demirspor Bahis ddaa Tahmini 30.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta farklı kaybeden Adana Demirspor deplasmanda, İstanbulspor’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

İstanbulspor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. İstanbulspor kazanır 3.29, beraberlik 4.27, Adana Demirspor kazanır ise 2.07 olarak açıklanmış.

İstanbulspor Düşme Hattına Yaklaştı

İstanbulspor, Süper Lig’de küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Son haftalarda puan almakta zorlanan Sarı Siyahlılar, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Önce lider Galatasaray’a 2-0 kaybeden Fatih Tekke’nin ekibi, ardından ise Kasımpaşa deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Süper Lig’de düşme hattına iyice yaklaşan İstanbulspor’un Giresunspor ile arasında 1 puanlık fark var. Bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek İstanbulspor’a puan şart.

Adana Demirspor 6 Maç Sonra Kaybetti

Adana Demirspor’un Süper Lig’deki 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Vincenzo Montella’nın ekibi, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Belhanda’nın golüyle öne geçtikleri maçtan puansız ayrıldılar. Süper Lig’de bu sezon Adana Demirspor’un ilk kez taraftarı önünde mağlup olduğunu belirtelim. Süper Lig’de rahat bir konumda bulunan Adana Demirspor, bu hafta İstanbulspor’a konuk olacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Kevin Soni’nin sakatlığı devam ediyor.

İstanbulspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Kevin Soni’nin sakatlığı devam ediyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Emeka Eze

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

İddaa Tahmini

İstanbulspor, Süper Lig’de son 2 maçından da puan çıkartamadı. Önce Galatasaray’a ardından ise Kasımpaşa’ya kaybettiler. Düşme hattının 1 puan üzerinde yer alıyorlar. Adana Demirspor’un ise 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçen hafta iç sahada Beşiktaş’a 4-1 mağlup oldular. Süper Lig’de iddiaları bulunmuyor. Bol gollü bir maç bekliyorum. Tercihim 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.28

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor’da mağlubiyet serisi devam etti. İç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’a 2-0 mağlup oldular.