sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 30.05.2023

30 Mayıs Salı günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Fatih Karagümrük – Kayserispor: MS 1, 1.82 (iddaa) – 2.07 (Bets10) ; Fatih Karagümrük’de bildiğimiz gibi teknik direktör Andrea Pirlo ile yollar ayrıldı. İltayan teknik adam ülkesine geri döndü. Süper Lig’de geçen hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Siyahlılar, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Son 2 maçını da kaybeden Fatih Karagümrük, Süper Lig’de 9. sırada yer alıyor. Bu hafta ise iç sahada Kayserispor’u konuk edecekler. Alparslan Erdem yönetiminde sezona devam edecek olan Fatih Karagümrük, Kayserispor karşısında maçın favorisi. Kayserispor, son haftalarda hem oyun hem de sonuç anlamında geriye gitmeye başladı. Çağdaş Atan’ın ekibi geçen hafta iç sahada konuk ettiği Alanyaspor karşısında 4-0 kaybetti. Sezonun en farklı mağlubiyetlerinden birini alan Sarı Kırmızılılar, son 6 Süper Lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi. O da Gaziantep FK karşısınad hükmen alınan galibiyet idi. Bu hafta ise Fatih Karagümrük’ün konuğu olacaklar. Maç öncesinde Kayserispor’da eksik bulunmuyor. Kayserispor, geçen hafta Alanyaspor karşısında puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 4-0 kaybettiler. Böylesine bir yenilgi pek beklenmiyordu. Son 5 maçta sadece hükmen galip geldiklerini belirtelim. Fatih Karagümrük ise Trabzonspor deplasmanında direnemedi. Rakibine 4-1 kaybettiler. Pirlo’da bildiğimiz gibi takımdan ayrıldı. Kayserispor formsuz. Ev sahibi Fatih Karagümrük galibiyete daha yakın olan taraf.

Ankaragücü – Galatasaray: MS 2, 1.35 (iddaa) – 1.59 (Bets10) ; Ankaragücü, Süper Lig’de 3 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçen hafta son sırada yer alan Ümraniyespor’a konuk olan Ankara ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Sezonun en önemli 3 puanlarından birini alan Sarı Lacivertliler, kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Düşme hattının 5 puan üzerine çıkan Ankaragücü, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Geçen hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Başakşehir ile 2-2 berabere kaldılar ve finale çıkma şansını kaybettiler. Süper Lig’de bu hafta lider Galatasaray’ı konuk edecek Ankaragücü’nde Uros Radakovic’in sakatlığı bulunuyor. Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 5 puan önünde yer alan Sarı Kırmızılılar, şampiyonluğa 3 puan uzaklıkta. Okan Buruk’un öğrencileri bu hafta Ankaragücü deplasmanına konuk olacak ve kazanmaları halinde bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecekler. Puan kaybında ise önümüzdeki hafta sonu Fenerbahçe maçında düğüm çözülmüş olacak. Geçen hafta Sivasspor’u Icardi’nin golleriyle 2-0 mağlup eden Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Nicola Zaniolo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Ankaragücü Süper Lig’de geçen hafta Ümraniyespor deplasmanında 2-1 kazanmayı başardı. Kümede kalma yolunda kritik bir galibiyet aldıklarını belirtelim. Galatasaray ise liderliğini koruyor ve bu hafta Ankaragücü deplasmanında kazanmaları halinde şampiyon olacaklar. Puan kaybında ise önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçı düğümü çözecek gibi duruyor. Galatasaray işini şansa bırakmaz ve Ankaragücü deplasmanında kazanarak şampiyon olur.

İstanbulspor – Adana Demirspor: 2.5 ÜST, 1.28 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; İstanbulspor, Süper Lig’de küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Son haftalarda puan almakta zorlanan Sarı Siyahlılar, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Önce lider Galatasaray’a 2-0 kaybeden Fatih Tekke’nin ekibi, ardından ise Kasımpaşa deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Süper Lig’de düşme hattına iyice yaklaşan İstanbulspor’un Giresunspor ile arasında 1 puanlık fark var. Bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek İstanbulspor’a puan şart. Adana Demirspor’un Süper Lig’deki 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Vincenzo Montella’nın ekibi, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Belhanda’nın golüyle öne geçtikleri maçtan puansız ayrıldılar. Süper Lig’de bu sezon Adana Demirspor’un ilk kez taraftarı önünde mağlup olduğunu belirtelim. Süper Lig’de rahat bir konumda bulunan Adana Demirspor, bu hafta İstanbulspor’a konuk olacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Kevin Soni’nin sakatlığı devam ediyor. İstanbulspor, Süper Lig’de son 2 maçından da puan çıkartamadı. Önce Galatasaray’a ardından ise Kasımpaşa’ya kaybettiler. Düşme hattının 1 puan üzerinde yer alıyorlar. Adana Demirspor’un ise 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçen hafta iç sahada Beşiktaş’a 4-1 mağlup oldular. Süper Lig’de iddiaları bulunmuyor. Bol gollü bir maç bekliyorum. Tercihim 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

Toplam İddaa Oranı: 3.14

Bets10 Bahis Oranı: 4.60