İddaa Tahminleri ve Analizleri

Leipzig Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 03.06.2023

3 Haziran Cumartesi akşamı Almanya DFB Kupası’nda Final heyecanı yaşanıyor. Şampiyonluk için Leipzig ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak.

Bets10, Leipzig galibiyetine 1.73, beraberliğe 4.16, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 4.45 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında, Karşılıklı Gol Var ve 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Leipzig Sezonu Şampiyonlukla Taçlandırmak İstiyor

Almanya Bundesliga’da sezon sona ererken, finalistler arasında yer alan Leipzig 34 haftadan 20 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyetle 66 puan topladı ve 3. sırada kendisine yer buldu. Bayern Münih ve Dortmund’un gerisinde kalan Marco Rose’nin öğrencileri, son 5 haftalık fikstürden galip çıkmayı başardı. Liderlik koltuğunun el değiştirmesini sağlayan ekip, Bayern Münih’i deplasmanda mağlup ederken, son hafta ise ligde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Schalke 04 karşısında da kazanmaya devam etti. Son 5 maçta 11 gol atıp, sadece 4 gol yediler. Sezonu istediği gibi Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde noktalayan Leipzig, gözünü Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluğa çevirdi. Dortmund, Freiburg gibi zorlu engelleri geçerek final biletini cebine koyan ekip, finalde Frankfurt karşısına çıkacak.

Frankfurt’un Şampiyonluğa İhtiyacı Var

Eintracht Frankfurt cephesinde gözler Almanya DFB Kupsı şampiyonluğuna çevrildi. Almanya Bundesliga’da sezonu 7. sırada bitiren Oliver Glasner’in öğrencileri, geçen sezon şampiyonluk yaşadığı UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilmek için, Leipzig’in elinde şampiyonluk kupasını almak zorunda. Almanya Bundesliga’da son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başarmalarına karşın, 7 puan Frankfurt için yeterli olmadı. Sezonun ilk yarısında ligin iddialı takımları arasında yer alan Oliver Glasner’in öğrencileri, sezonun ikinci yarısıyla birlikte hem lig hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde düşüşe geçti. Yeni yeni toparlanmayı başaran ekip, iç sahada 4-0 mağlup edip, deplasmanda ise 2-1 mağlup olduğu Leipzig ile Almanya DFB Kupası finalinde karşı karşıya geliyor.

Leipzig – Frankfurt Maç Bilgileri

Leipzig – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Marcel Halstenberg, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Amadou Haidara, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Aurelio Buta, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 5 haftadan 5 galibiyetle çıkarak 3. sırada yer alan Leipzig, Şampiyonlar Ligi hedefine ulaştı. Rose ve öğrencilerinin son hedefi ise Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluk. Frankfurt cephesinde ise son 3 haftadaki yenilmezlik serisi Avrupa bileti için yeterli olmadı. Önümüzdeki sezon Avrupa’ya gidebilmek için, DFB Kupası’nı kazanmak zorundalar. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, karşılıklı gollerle 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede goller Leipzig cephesinden geldi. Finalde 2 golle kazanmayı başaran Leipzig, rakibi Frankfurt’a gol şansı vermedi. Almanya DFB Kupası’nda şampiyon Leipzig oldu.