İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Spezia İddaa Tahmini 04.06.2023

S Sport Plus ekranlarından 4 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:00’de canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi son hafta mücadelesinde, Roma ile Spezia karşı karşıya gelecek.

intobet, Roma galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.65, Spezia galibiyetine ise 3.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Roma Finali Kaybetti

Jose Mourinho ve öğrencileri, rüyayı gerçekleştiremedi. UEFA Avrupa Konferans Ligi şampiyonluğunun ardından, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde finale kadar yükselen Roma, hafta içi finalde şampiyonluğu Sevilla’ya kaptırdı. Normal süre 1-1’lik beraberlikle geçilirken, 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, skoru koruyamadı. Seri penaltılar finalde kazananı belirlerken, Roma sahadan mağlubiyet ve hayal kırıklığıyla ayrıldı. İtalya Serie A Ligi’nde ise 7 haftadır puan kayıplarına engel olamıyorlar.  Son 7 haftayı 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Roma’nın, bu hafta Spezia karşısında kazanmakta başka şansı kalmadı. 6. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, en yakın rakibinin 1 puan üzerinde yer alırken, Atalanta’nın ise 1 puan gerisinde yer aldı. Avrupa Ligi2ne katılmak için son maçta galibiyete ihtiyaçları var.

Spezia’da Kabus Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde tehlike çanları Spezia için çalıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada 4-0’lık Torino mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, son haftaya küme düşme potasıyla aynı puanda girmek zorunda kaldı. Maç boyunca rakibine karşı direnç gösteremeyen ve savunma performansıyla sınıfta kalan Spezia’nın, Roma deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Son 9 haftada sadece Milan’a karşı galip gelebilen Leonardo Semplici ve öğrencileri, geri kalan 8 haftadan ise 4 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Hellas Verona’yı averajla geçebilen konuk ekip, ligde kader maçına çıkıyor. Deplasmanda 3 puan arayacak olan Spezia, karşısında Avrupa hedefinde bir rakip bulacak. Hem sezon boyunca hem de son haftalarda galibiyet adına zorlanan konuk ekibin, deplasmanda işi oldukça zor.

Roma – Spezia Maç Bilgileri

Roma – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Rick Karsdorp ve Marash Kumbulla’nın sakatlıkları devam ediyor. Spezia cephesinde Emil Holm, Mattia Caldara ve Joao Moutinho’nun sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Matias Vina, Leonardo Spinazzola, Roger, Lorenzo Pellegrini, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Dybala.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Kelvin Amian, Dimitrios Nikolaou, Jakub Kiwior, Szymon Zurkowski, Ethan Ampadu, Albin Ekdal, Mbala N Zola, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, Avrupa hedefindeki Roma ile kümede kalma mücadelesi veren Spezia karşı karşıya gelecek. Son haftalarda galibiyet adına fazlasıyla zorlanan iki takımında, mücadelenin ilk yarısında birbirlerine üstünlük kurmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0 Oran 1.88

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda ilk yarıda beklediğimiz gibi birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. İkinci yarıda Roma skor hakimiyetini ele almayı başardı ve Spezia’yı mağlup ederek, rakibinin lige veda etmesini sağladı. Kazananları tebrik ederiz.