İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Hellas Verona İddaa Tahmini 04.06.2023

4 Haziran Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22.00’de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Milan ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

intobet, Milan galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.70, Hellas Verona galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.59, beraberliğe 3.25, konuk ekibe ise 3.74 oran veriyor.

Milan Derbiden Zaferle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak sezona merhaba diyen Milan, şampiyonluk yarışında erken havlu attı. Şampiyonluğu Napoli’ye kaptıran Pioli ve öğrencileri, başarıyı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bulurken, final biletini ezeli rakibi İnter’e kaptırdı. Yarı Final mağlubiyetlerine engel olamayan Milan, yeniden rotasını İtalya Serie A Ligi’en çevirdi ve son 3 hafta Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele etmek zorunda kaldı. Sampdoria’ya karşı iç sahada alınan 5-1’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Juventus’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Derbi zaferi ev sahibinde moralleri yerine getirirken, 4. sırayı garanti altına alan ekip, son hafta Hellas Verona karşısına 3.’lük için çıkacak. Son 10 lig maçında sadece 1 kez mağlup olan Milan, son haftaların etkili takımları arasında yer alıyor.

Hellas Verona Kazanmak Zorunda

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, Marco Zaffaroni ve öğrencileri 3 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla, küme düşme tehlikesini atlatamadı. Hellas Verona son 3 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilirken, Milan karşısında kazanmak zorunda kaldı. Konuk ekip üst üste alınan Torino ve Atalanta mağlubiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Empoli ile 1-1 berabere kaldı. Sezon boyunca maç kazanmakta zorlanan Hellas Verona, 37 haftadan sadece 7 galibiyet çıkardı. Geri kalan 30 haftada ise puan kayıplarına engel olamayan konuk ekibin, küme düşme hattının üzerinde yer alan Spezia ile arasında averaj farkı bulunuyor. Giuseppe Meazza deplasmanına galibiyet parolasıyla çıkacak olan Zaffaroni ve öğrencileri, bütün sezonun emeklerini çöpe atmak istemiyor.

Milan – Hellas Verona Maç Bilgileri

Milan – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Ismael Bennacer ve Zlatan Ibrahimovic’in sakatlıkları devam ediyor. Hellas Verona’da ise Thomas Henry, Josh Doig, Ondrej Duda ve Pawel Dawidowicz’in sakatlıkları bulunuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Simon Kjaer, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Cyril Ngonge, Milan Djuric, Simone Verdi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde hedefleri devam eden iki takım, son haftada karşı karşıya geliyor. 3. sıraya yükselmek isteyen Milan ve ligde kalmak isteyen Hellas Verona, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan, İtalya Serie A Ligi’nde sezonu galibiyetle kapattı. Ev sahibi 3 puanı 3 golle alırken, Hellas Verona ise deplasmanda 1 gol buldu. İki takımda skor üretme başarısı gösterdi.