Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Rosenborg Lilleström İddaa Tahmini 09.07.2023

9 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Rosenborg ile Lilleström karşı karşıya gelecek.

Bets10, Rosenborg galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.60, Lilleström galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 olarak verilmiş.

Rosenborg Galibiyetten Uzak

Geçtiğimiz hafta Aalesund deplasmanına konuk olan Rosenborg, evine 1-0’lık mağlubiyetle dönerken hem gol hasretini hem de galibiyet hasretini 180 dakikaya çıkardı. Mücadele 1-0’lık mağlubiyetle sona ererken, ev sahibi son 2 haftada tam 4 gol yedi. Sarpsborg ve Aalesund mağlubiyetleriyle yeniden düşüşe geçen Rosenborg, küme düşme hattına adım adım yaklaşıyor. Düşme hattıyla arasında sadece 3 puan fark bulunan Age Hareide’nin öğrencileri, 13 haftalık fikstürden sadece 3 galibiyet çıkarmayı başarırken, geri kalan 10 haftanın tamamında ise puan kaybı yaşadı. Son haftalarda gol sorunu yaşayan Rosenborg, galibiyet adına Norveç Eliteserien Ligi’nde güven vermekten çok uzakta.

Lilleström Evinde Mağlup

Lilleström cephesinde dış saha etkisi devam ederken, iç sahada ise puan kayıplarına çare bulamadılar. Geçtiğimiz hafta evinde Tromsö’ye karşı kaybeden konuk ekip, deplasmanda ise 4 maçtır mağlup olmuyor. Sadece sezonun açılış haftası deplasmanda mağlubiyet yaşayan Geir Bakke ve öğrencileri, iç sahada ise son 4 maçının 3’ünü kaybetti. 11 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Lilleström, 17 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Üst sıralardan üst üste puan kayıplarıyla adım adım uzaklaşan konuk ekip, bu hafta Rosenborg karşısında galibiyet arayacak. Dış saha etkisini sürdürmek isteyen Lilleström cephesinde Akor Adams toplamda 10 gollük katkıyla sezona damga vurmaya devam ediyor.

Rosenborg – Lilleström Maç Bilgileri

Rosenborg – Lilleström Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Lerkendal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rosenborg cephesinde Ludwig Augustinsson, Borkeeiet ve Thorvaldsson’un sakatlıkları devam ediyor. Lilleström takımında ise Martin Ove Roseth’in sakatlığı devam ediyor.

Rosenborg’un 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Dahl Reitan, Olaus Jair Skarsem, Carlo Holse, Yttergard Jenssen, Samual Rogers, Santeri Vananen, Edvard Tagseth, Máni Ingason, Morten Bjorlo, Christian Saeter.

Lilleström’ün 11’i Belli mi?

Lilleström’ün muhtemel kadrosu: Mads Christiansen, Espen Garnas, Ruben Gabrielsen, Smidesang Edh, Vebjörn Hoff, Gjermund Asen, Vetle Dragsnes, Vetle Skjærvik, Akor Adams, Lehne Olsen, Ylldren Ibrahimaj.

İddaa Tahmini

Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan Rosenborg ve Lilleström karşı karşıya geliyor. Bu sezon maç kazanmakta zorlanan iki takımda, galibiyet adına bir türlü güven vermeyi başaramadı. Tarafların mücadelede karşılıklı gollerle, galibiyet peşinde koşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lilleström harika bir geri dönüşle kazandı. Konuk ekip devre arasına 1-0 geride girerken, ikinci yarıda skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.